kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

Allah aşkına bebeğin cinsiyetini hesaplama diye birşey olurmu hiç yahu. bilimsel açıklamasını yaparsak. sperm X ve Y kromozumu taşır. kadın yumurtası ise her zaman X kromozomuna sahiptir. yani X kız Y ise erkektir. erkekler 1 ay kız 1 ay erkek için sperm üretirler. eğer X kromozomu taşıyan sperm yumurtaya varirsa bebek kız (XX), Y kromozomu taşıyan sperm yumurtaya ulaşırsa bebek erkek (XY) olur. ve hangi ay kız için sperm üretilir hangi ay erkek için üretilir bunu şimdiye kadar hiç bir bilim adamı ve hiçbir haci hoca takımı öğrenememiştir. Allahdan başka kimse bilemez... Biri bana erkek bebek istiyosan eşine bol bol karides fındık badem ve bal yedir demişti.bende gülmüştüm. eşim bunları yerse sadece sağlıklı genlere sahip bir bebek dünyaya getirir. cinsiyetini Kimse belirleyemez demiştim... hala cinsiyet belirlemeye inananlar varmı. şaşıyorum...

Bende kiz cocuk istiyorum daha once bu hesaplamalarla hamile kalan arkadaslar oldumu cok merak ediyorum cin takviminin dogru ciktigini soyleyen arkadaslarim da var ama nasi hesapliyolar yardimci olurmusunuz

arkadaslar bir formulden bahsediyorlar adetten on gun once kiz on gun sonra ise erkekmish acaba bunu bilen ve uygulayan varmi

pelinbozum merhaba benim doğrum tarihim 02.10.1991 eşimin 26.07.1990 kız istiyoruz ama öncelikle sağlıklı olması tabiiki.
Ne zaman hamile kalmalıyım ?

Artık hesaplama yapmıyorum.
Merhaba . Bisey sormak istiyorum senin bu hesapladigin yontem kan yenileme hesaplamasimi acaba merak ettim ? Degil ise acaba sana zahmet olmazsa burda yaziversende ben kendim hesaplamak isterim suan hamileyim , yardimci olursan sevinirim

X xDerinMavix merhaba ikinci çocuğum olsun istiyorum kızım olsun istiyorum bunun için sizden yardım rica ediyorum.
Teşekkür ederim. Hesaplama yapmıyormuşsunuz yeni okudum ama lütfeeennnnn çok rica ediyorum en azından Nasıl yapılıyor onu söylerseniz duacınız oluruz sırf size sormak için yeni üye oldum lütfen

Benim d. Tarihim 01.09.85
Eşim 21.10.85

Derincim yorumlari okudum veee cok heyecanlandım:))çunkü bende çoook kız istiyorum 3 tane aslan gibi oglum var ama ben 1 tanede kızımın olmasinı çok istiyorum ne olu banada bir cevap yaz:)ben 10.10.1980 eşim 02.04.1978

X xDerinMavix Merhabalar 2. çocuğum kız olsun istiyorum benim için de hesaplama yapar mısınız lütfeeenn
benim doğum tarihim: 30.08.1985
eşiminki: 03.02.1982

X xDerinMavix merhaba 2 yaşında bir oğlum var ikinci çocuk düşünüyoruz gönlümüzden geçen bir de kızımızın olması banada yardımcı olurmusunuz
Benim doğum tarihim 30.11.1989
Eşimin doğum tarihi 18.08.1980

Bnde hamileyim kız istiyorum ne yemem lazım kız anneleri fikir versin bn genelde domates yesil zeytin yiyorum çok bakalım ne olucak

Ben 30 yaşındayım daha ilk çocuğum olmadı amma hızlısınız ya bu ne hırs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…