kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

2 oglum var bir kiz istiyorum ne yapmaliyim buarada yasim 21 benim gibi 21 yasinda 3.bebegi düşünen varmi???

Benim gibi erken anne olmussun benimde 1,5 yasinda oglum var 22 yasindayim ama tabiki de ikinci yi hemen istemiyorum en azindan 4 sene ara vereyim diyorum kiz erkek farketmiyor benim icin ikincisi erkek olsada uzulmem kiz olsa sevinirim yasain daha cok gencmis acele etme bence zaten iki cocugun var mis

21 yaşında ücüncü bebek baya hızlısın biraz ara ver bence bünyen dinlenssin
kıs diye de kendini adapte etme hayırılısını versin rabbim

21 yaşında ücüncü bebek baya hızlısın biraz ara ver bence bünyen dinlenssin
kıs diye de kendini adapte etme hayırılısını versin rabbim

Haklisin canim hakkimizda hayirlisi kaderde ne varsa onu yasariz ben almanyada oturuyorum burda kimsem tek tesellim cocuklarim o yuzden hizliyim bide 2 yadindqn sonra cocuklari anaokuluna verme zorunlulugu var ben yalniz kaliyorum hayirlisi artik zaten sezeryanliyim bu son sansin artık onlarda benle birlikte büyükler. ..

Merhaba 21 yaşında 3. bebek bence çok fazla ama bi hesaplama yöntemi var.
Eşinin ve kendinin doğum tarihlerinizi gün ay yıl olarak yazarsan hesaplayabilirim ne zaman kız olacağını.

maşallah bu ne hız ben 22 yaşındayım 1 yıllık evliyim ama biraz maddi açıdan biraz da kendimi hazır hissetmediği için cesaret edemiyorum bebeğe ama ağustos eylüle kadar hamile kalmak istiyorum çin takvimine göre ağustos eylül kız gözüküyor bende kızım olsun çok istiyorum bana da bakar mısın canım ben 02.09.1991 doğumluyum eşim 16.08.1990 doğumlu

ben almanyada yasiyorum maddi acidan sorun yok burda yalnizim kimsem yok cocuklarida cokkkk seviyorum

Şuanda hamile kalırsan yani 2014 eylül ayına kadar hamile kalırsan kız olur.
Eğer 2014 eylül ayından 2015 ağustos ayına kadar olan zamanda hamile kalırsan erkek olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar okudum mesajları doğum tarihlerimizi yazayım banada bilgi verirseniz çok sevinirim.benim için kız erkek hiç farketmez hayırlı ve sağlıklı olsun ama eşimin takıntısı var. benim doğum tarihim 23/12/1979 eşimin ki 14/12/1976 sizce hangi aylarda kız ve erkek çıkıyor,çin takvimine baktım arkadaşlarda da denedik pek güvenilir gelmiyor.

2013, 2014 ve 2015 te kızınız olur...
Erkek çocuk için 2016da sadece 9 günlük bi şansınız var tabi o da yumurtlama zamanınıza denk gelirse...
2016da 14 aralıktan 23 aralığa kadar erkek...
uzak bir tarih ama 2020 14 aralıktan 2022 23 aralığa kadar da erkek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…