Doğal Saç Bakım Kürleri Kızlar kınayı tavsiye ediyorum!! =)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
zerdaçalı nasıl koyuyosun acaba canım daha doğrusu nasıl hazırlıyosun kınayı başka neler koyuyosun anlatırmısın bende kızılı yoğun olsun istiyorumdabilmiyorumkismile

Merhaba kızlar. Ben tekrar kına yaptım da saçıma. Koyu tutması için aktara sordum bana rastık diye birşey verdi. Gerçekten de koyu tuttu. Ama bu kimyasal birşey mi, bir zararı var mı, bilen var mıdır? Aktara sordum, doğal içinde kimyasal yok dedi ama bilmiyorum, lütfen cevap yazın

koyu olmasını istiyorsanız içine bir miktar Türk kahvesi çay demi ve ceviz yaprağı suyu (kaynatıp) koyun.kına taşı denen şey de koyulaştırıyo ama çok fena bi kokusu var.

Kızlar peki açık turuncumsu bir kızıl için ne yapmalıyız? Şarap katınca turuncu oluyormuş ama o saçı yıpratmaz mı?

benim annemde yaklaşık son 5 yıldır kullanıyor teyzelerime de önerdi saçları seyrek olduğundan toparlanmaya başladı annem 47 yaşında olmasına rağmen tek tük beyazı var... cevizin dış kabuğunun kaynatılıp suyunun kınaya katılması koyulaşmasını sağlıyor... kına harcı hazırlandıktan sonra içine eklenen zeytinyağı da kuruluğu önlüyor... bide ben zamanında boyanın üzerine sürdüm kına da tuttu kınanın üzerine boyada yaptım oda tuttu onda bir sorun olduğunu sanmıyorum tutmuyor etmiyor diyen kuaförlere de inanmıyorum...

Canim peki saclarinda ne renk boya vardi?

bende 2sene önceye kadar kına yakardım ewet kesinlikle saçı acayip besliyo gürleştiriyo ve o kadar güzel parlıyorki herkes bana kına olduğunu anlamayıp boyanın rengi ne derdi ama arkadaşlar kınanın üstüne kızıl hariç başka renk tutmaz kesinlikle ben saçımı kahverengi yapmak için açtım mesela o da doğal olarak çok yıprattı şimdi çok kararsızım kınayamı dönsem geri böylemi kalsa die ama kınanın tek dezavantajı kızıldan başka renge dönemezsin o kötü işte

kına saçtan ne kadar süre sonra çıkıyo kiiii 1 yılda çıkarsa iyi ben beklerim gürleştikten sonra istediğim renge boyatırım

kına akmaz cnm kestirdikçe uzadıkça gider

sacın gurlesmesi acısından ben sinamekiyi oneriyorum gecen 2-3 gunde oyle cok boya ve acıcı surdumki sacımı maasallah uclarının braz kurulugu dısında saclarıma hicbirsey olmadı...badem yagı ve bemikslede bakım yapıyordum ben hatta belki onlarda korumus olabilir...kına da guzel ama donusu cok zor iste...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…