kızlar kilolar ne durumda?

cagancuk

küçük aşkımla çok mutlym
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
1.342
2
40
kızlar ya ben hiç zayıflayamıyorum:KK43:az yemeye çalışıyorum ama olmuyo.hamile kalmadan önce 60 falandım şimdi 70 kiloyum bu kiloya gelene kadarda canım çıktı.sizinkiler ne alemde?şöylee bi 5 kilo daha versem ama nerdeeeeeeeeeee

bende 62 ile kalmıştım.64 e kadar zor düştüm.spor falan yaptım ama vucudum sıkılaşmadı hala.bacaklarım inceldi ama göbek mide ve göğüsler beni şişko gösteriyor.yememem de dikkat edemiyorum açıkcası.okula başlayınca belki biraz daha zayıflayabiilrim.inşallah.

walla kızlar aranızda en şanslı benim herhalde 5.ayda hamilelik öncesi kiloma dönmüştüm yani 52idim şuan da 50 kiloyum bekarlık kıyafetlerime bile giriyorum gardrobum zenginleşti walla:))ama bende de çatlak oldu çok fena benim de ona moralim bozuluyo

bende 1 haftadır rejimdeyim kızlar ve 50 kilo olmadanda bırakmaya hiç niyetim yok 52 ile hamile kalmıştım şuan 58 kiloyum bugun su k fleks diyetine baslıyorum 2 hafta uyguluycam bakalım sonuç ne olcak 1 haftadır zaten ne ekmek ne pilav makarna tatlı hiç bişi agzıma sürmedim bol karpuz yiyorum kahvaltıdada karpuz peynir öğlen salata akşam sebze yemegi ve çorba 2 litre su içiyorum ama iice alıştım aç gezmeye acıkmıyorumda inşallah istediğim kiloya inerim

ahhh ahhh
82 ıle dogum yaptım 69 kıloya ınebıldım plates yapıyordum onun faydası cok oldu
bol su ıcıyorum , ısede basladım belkı faydası olur 60 kılo olsam yeter

X