E
ebis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ebis
tecrübeli anneler bilgilendirirmisiniz beni.:1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, gönderinizin tarihi çok eski ama yine de şansımı denemek istedim çünkü kendimi çok çaresiz hissediyorum. 17 haftalık hamileyim, aynı sorun bende de var hamilelik öncesi de oluyordu ve hamileyken geçtiğimiz hafta yine oldu gittikçe arttı, sonunda dr a gittiğimde durumu anlattım bana sirtaks diye bir şurup verdi ve bebeğe zararı olmayacağını söyledi bende 2 gün önce kullandım şimdi kurtlardan kurtuldum ama içim çok tedirgin bebeğe zararı olmuşmudur diye, bazı yerlerde hamilelikte kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ama dr vermezdi heralde öyle kötü bir etkisi olacak olsa diye kendimi talkin etmeye çalışıyorum yine de içim çok rahatsız, bir dahaki kontrolüme de daha 2 hafta var. Sizin yaıznı biraz moral oldu ama ne yapıcağımı bilemiyorum. Sizde içtikten sonra bebekte va bir sorun olmadı değil mi?canım bendede kıl kurdu vardı hem hamılelıkte hemde hamılelıkten once ama hamıle olunca cok cektım bu kıl kurdundan popomun ustune oturamıyodum kasıntıdan doktora gıttım ve 5 aylık hamıleyken pirok adında ilaç verdı onu kullandım masallah sımdı bebegım 2 aylık oldu ve kurt falan yok bıttı sendede varsa doktoruna basvurmanı tavsıye ederım ılk baslarda az gıbı gorunuyo ama sonraları cogalıyo canım
Bende şuan aynı dırumdayım, çok korkuyorum.Merhaba kıl kurdu ile ilgili yazınızı okudum Pirok kullanmışsınız bende 25 haftalık hamileyim ve dr yomesan verdi 4 tableti aynı anda aldım çok endişeliyim siz hapı nasil kullandiniz yazarsanız sevinirim bebişıme bişi olmasından korkuyorum