Saç Kesim Şekilleri Kızlar, kestireyim mi saçımı biraz? :/

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
Aslında uzatıyorum saçlarımı ama yandığıı için uçları çok kötüleşti, 5-6 aydır da hiç makas görmedi biraz uçlarından aldırsam uzaması kolaylaşır mı?

Bir de eğer kestir derseniz nasıl bi tarz olsun? Şunlar iyi mi?

Bence arkaları kısa önleri uzun kestir, hem rengi de açık saçlarının yakışır. Hem de saçlarının arkasındaki yanıkları da daha fazla temizlemiş olursun. Ayrıca o modelin çok modern bir duruşu olduğunu düşünüyorum.

kesinlikle kestirmelisin.saglıksız görunuyolar.ıkısı de yakısır bence.

Öndeki yanıkları nasıl temizleyeceğim peki? Bir de, hangisi daha modern anlamadım :)

evt canım çok cansız ve kötü görünüyorlar bence de kestirmelisin benim de fikrim gökselin modelinden yana bu model hoşuma gidiyor.

Oooo ... Çok cansız görünüyorlar Kesinlikle uçlarından hafif aldırmalısın.

Kestirmekten hiç hoşlanmıyordum uzasın istiyordum saclarım ama hep sağlıgından oldu hemde uzamadı saçlarım. Sonunda 2-3 ayda bır kuafore gıdıp 1 cm bile olsa kestiriyorum Tavsiye ederim

canım benm saclarımda aynı seninki gibiydi uçlarından aldırmaya gittim gögsümdeydi boyu sagolsun küt yaptı arkadas.. ilk baslarda kızıyodum kadına ama simdi cok rahatladı saclarım kestireli 3 ay olucakk masallah ayda 1bucuk santim 2 santim falan uzamaya basladı.. kırıgı az olan sac cabuk uzar derlerdide inanmazdm kestir farkı görüceksin..

Konu içeriği nedeniyle "Saç Şekilleri (kesim, örgü, topuz) & Kataloglar" başlığına taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…