• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kızlar, kestireyim mi saçımı biraz? :/

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
Aslında uzatıyorum saçlarımı ama yandığıı için uçları çok kötüleşti, 5-6 aydır da hiç makas görmedi biraz uçlarından aldırsam uzaması kolaylaşır mı? $DSCF1675.jpg

Bir de eğer kestir derseniz nasıl bi tarz olsun? Şunlar iyi mi?

$4797-goksel_yeni_album.jpg $küt-kesim-sarı-kısa-saç-modeli.jpg

Bence arkaları kısa önleri uzun kestir, hem rengi de açık saçlarının yakışır. Hem de saçlarının arkasındaki yanıkları da daha fazla temizlemiş olursun. Ayrıca o modelin çok modern bir duruşu olduğunu düşünüyorum. :ssz:

kesinlikle kestirmelisin.saglıksız görunuyolar.ıkısı de yakısır bence.

Bence arkaları kısa önleri uzun kestir, hem rengi de açık saçlarının yakışır. Hem de saçlarının arkasındaki yanıkları da daha fazla temizlemiş olursun. Ayrıca o modelin çok modern bir duruşu olduğunu düşünüyorum. :ssz:

Öndeki yanıkları nasıl temizleyeceğim peki? Bir de, hangisi daha modern anlamadım :)

evt canım çok cansız ve kötü görünüyorlar bence de kestirmelisin benim de fikrim gökselin modelinden yana bu model hoşuma gidiyor.

Oooo ... Çok cansız görünüyorlar Kesinlikle uçlarından hafif aldırmalısın.:10:

Kestirmekten hiç hoşlanmıyordum uzasın istiyordum saclarım ama hep sağlıgından oldu hemde uzamadı saçlarım. Sonunda 2-3 ayda bır kuafore gıdıp 1 cm bile olsa kestiriyorum :34: :34: Tavsiye ederim

canım benm saclarımda aynı seninki gibiydi uçlarından aldırmaya gittim gögsümdeydi boyu sagolsun küt yaptı arkadas.. ilk baslarda kızıyodum kadına ama simdi cok rahatladı saclarım kestireli 3 ay olucakk masallah ayda 1bucuk santim 2 santim falan uzamaya basladı.. kırıgı az olan sac cabuk uzar derlerdide inanmazdm kestir farkı görüceksin..

Konu içeriği nedeniyle "Saç Şekilleri (kesim, örgü, topuz) & Kataloglar" başlığına taşındı.

Back