Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriKızlar, kestireyim mi saçımı biraz? :/
Bence arkaları kısa önleri uzun kestir, hem rengi de açık saçlarının yakışır. Hem de saçlarının arkasındaki yanıkları da daha fazla temizlemiş olursun. Ayrıca o modelin çok modern bir duruşu olduğunu düşünüyorum.
Bence arkaları kısa önleri uzun kestir, hem rengi de açık saçlarının yakışır. Hem de saçlarının arkasındaki yanıkları da daha fazla temizlemiş olursun. Ayrıca o modelin çok modern bir duruşu olduğunu düşünüyorum.
Oooo ... Çok cansız görünüyorlar Kesinlikle uçlarından hafif aldırmalısın.
Kestirmekten hiç hoşlanmıyordum uzasın istiyordum saclarım ama hep sağlıgından oldu hemde uzamadı saçlarım. Sonunda 2-3 ayda bır kuafore gıdıp 1 cm bile olsa kestiriyorum Tavsiye ederim
canım benm saclarımda aynı seninki gibiydi uçlarından aldırmaya gittim gögsümdeydi boyu sagolsun küt yaptı arkadas.. ilk baslarda kızıyodum kadına ama simdi cok rahatladı saclarım kestireli 3 ay olucakk masallah ayda 1bucuk santim 2 santim falan uzamaya basladı.. kırıgı az olan sac cabuk uzar derlerdide inanmazdm kestir farkı görüceksin..