- 18 Ocak 2023
- 294
- 105
- 24
-
- Konu Sahibi yagmursonmz
Bilmiyorum bende hiç daha önce boş gebelik yaşadım yoktu sanırım bunda var mı anlayamadımSağ alttaki yolk değil mi?
Bilmiyorum bende hiç daha önce boş gebelik yaşadım yoktu sanırım bunda var mı anlayamadım
Bu açıdan evet gözüküyor diğerlerinde yok gözükmüyor da bu görselde bende acaba mı dedimBen yolka benzettim.
Benim yuvarlak sizin oval sanki5.haftada benimki böyleydi. endişe etmeyin bence henüz erken bir sey söylemek için.
normal kese şekilleri değişik oluyor zaten. 8.haftada benimki de yuvarlak olmustu. böyleBenim yuvarlak sizin oval sanki
Anlamadım normal mi
Canım doktor söylemedi mi yada boş gebelik yaşamışsın ya daha önce keşke sen sorsaydın varmı yada Şuan görünür mü diye ben de daha önce boş gebelik yaşadım ama hala bir gebeliğim olmadı
Dedim ama daha erken dedi 2 hafta sonra dedi bakcaz anlamadım bıktım artık bu döngüden sürekli kese gözüküyor sonrası gelmiyor anlamadım doktorları bende yoruldum çokCanım doktor söylemedi mi yada boş gebelik yaşamışsın ya daha önce keşke sen sorsaydın varmı yada Şuan görünür mü diye ben de daha önce boş gebelik yaşadım ama hala bir gebeliğim olmadı