• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendime bile itiraf edemiyorum ama?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
846
167
103
33
Düzgün aile yapısına sahip olmadigim icin mi bilmiyorum ama özgüvenim hiç yok.Terk edilme, yalniz kalma korkum var.Hep hayatimda biri olsun istiyorum.Evlenememekten, sevilmemekten korkuyorum.Yaşım 25 ve yaşim ilerledikçe de korkum artiyo.İliskilerimde hep bu yuzden kaybediyorum.Hep baskasini bulamam yalniz kalamam diye cok taviz veriyorum ve gene sonu husran oluyo.Bunun bi çozumu var mi napicam ben.biktim bu durumdan artik.

Yalnızlığında huzur bulmayı öğreneceksin, bunu öğreteceksin kendine.
Kendi işini kendin göreceksin, maddi-manevi o güce erişmek için yollar edineceksin.
Önce en önce kendini seveceksin ve kendine kıymet vereceksin.

Ucuz insanları hayatında tutsan ne, tutmasan ne, onlar kuru kalabalık. Yine düştüğünde tek sen kalırsın.
"Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin" demiş şair. Sen sevmeyi de bilmiyorsun ki.

Angela diye bi film var, bir Fransız filmi. Otur izle biraz, iyi gelir.

Düzgün aile yapısına sahip olmadigim icin mi bilmiyorum ama özgüvenim hiç yok.Terk edilme, yalniz kalma korkum var.Hep hayatimda biri olsun istiyorum.Evlenememekten, sevilmemekten korkuyorum.Yaşım 25 ve yaşim ilerledikçe de korkum artiyo.İliskilerimde hep bu yuzden kaybediyorum.Hep baskasini bulamam yalniz kalamam diye cok taviz veriyorum ve gene sonu husran oluyo.Bunun bi çozumu var mi napicam ben.biktim bu durumdan artik.
İyi bi psikologla atlara bilirsiniz öz güvensizlik herşeyin en büyük sorunu...özgüven problemini mutlak . Halletmeye calisin psikolog ihmal etmeyin

Yalnızlığında huzur bulmayı öğreneceksin, bunu öğreteceksin kendine.
Kendi işini kendin göreceksin, maddi-manevi o güce erişmek için yollar edineceksin.
Önce en önce kendini seveceksin ve kendine kıymet vereceksin.

Ucuz insanları hayatında tutsan ne, tutmasan ne, onlar kuru kalabalık. Yine düştüğünde tek sen kalırsın.
"Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin" demiş şair. Sen sevmeyi de bilmiyorsun ki.

Angela diye bi film var, bir Fransız filmi. Otur izle biraz, iyi gelir.
Sevmeyi biliyorim ama karsimdakinden hep bi ilgi sevgi bekliyorum.yalniz kalamiyorum bu da benim fobim galiba

İyi bi psikologla atlara bilirsiniz öz güvensizlik herşeyin en büyük sorunu...özgüven problemini mutlak . Halletmeye calisin psikolog ihmal etmeyin
Yerine doktora gore değişir en az 100 TL dek baslar ama önemli bence mutlaka halledin bu konuyu bu kaygilar ve tavizin nedeni kesinlikle özgüven eksikliği ..çünkü karsinizdaki de bunu hisseder emin olun ve bunu kullanır ne yazik ki :( ihmal etmeyin lutfem

Yerine doktora gore değişir en az 100 TL dek baslar ama önemli bence mutlaka halledin bu konuyu bu kaygilar ve tavizin nedeni kesinlikle özgüven eksikliği ..çünkü karsinizdaki de bunu hisseder emin olun ve bunu kullanır ne yazik ki :KK43: ihmal etmeyin lutfem
Evet bu yuzde butun iliskilerimde hep kaybettim terk edildim.yalvardim.gurursuzum resmen. Kendime guvenim yok.ezigim resmen.nedeni ailemmi yapim mi bilmiyorim ama su iki senedir acayip yalnizliktan korkuyorum.yaşliligimi falan bi sekilde gidicem psikologa.keske duzelse yaa ozamn bende kazanmaya baslarim belki

1 yıl önce benim psikolojimi mahveden bir ilişkiyi bitirdim.
6 ay senin gibi hissettim.
sevilmeyeceğimi, sevemeyeceğimi, hiç mutlu olamayacağımı...
ama bundan 6ay önce hayatımın aşkıyla tanıştım.
6 aydır tahmin edemeyeceğim kadar mutluyum :nazar:
hayatın ne getireceği bilinmez, içini ferah tut:KK200:

Yerine doktora gore değişir en az 100 TL dek baslar ama önemli bence mutlaka halledin bu konuyu bu kaygilar ve tavizin nedeni kesinlikle özgüven eksikliği ..çünkü karsinizdaki de bunu hisseder emin olun ve bunu kullanır ne yazik ki :KK43: ihmal etmeyin lutfem
Hep kullanildim bu gune kadar.suan ki iliskimde de hep taviz verdim ve kaybetme korkusu yok adamin

Back