Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajıkızlar kaşlarına minoxil kullanan var mı?
kullandım bi etkisini görmedim ama saçımdaki dökülmeyi durdurdu bırakınca tekrar aynı hızla döküldü bide çok tuzlu geliyo bana saçım için devamlı alamıyorum zorluyo biraz
bi kaç sitede okudum kaş çıkartıyomuş ne kadar doğru bilmiyorum. of deli ediyo bu kaşlar beni fiatı önemli değil ya valla kurtulim yeter ki etki gösterir mi sence kaşta?
bi kaç sitede okudum kaş çıkartıyomuş ne kadar doğru bilmiyorum. of deli ediyo bu kaşlar beni fiatı önemli değil ya valla kurtulim yeter ki etki gösterir mi sence kaşta?
bende tek tüy bile artmadı hatta kaşımda boşalan yerler vardı kenarda sarı tüyler vardı jiletledim onu sürdüm yok anam ne sertleştirdi nede çoğalttı en ufak bi etki görmedim ben ama bi arkadaşımın hiç kaşı yoktu olanda renksizdi menekşe yağıyla çıkardım dedi bende deneyecem nazip olursa