- 21 Kasım 2024
- 51
- 6
- 25
- Konu Sahibi Sister_123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinizde farkli bir test varsa lütfen tekrarlayın testiniz bozuk olabilir mürakkebi dagılmış umarım guzel haberler alırsınızKızlar kaset teste bakar mısınız regl 1 gün gecikti Eki Görüntüle 3511089
Yaaaa görebildiniz mi ama çok tuhaf çizgi var gibi yok gibi bi tuhaf değil mi yaKızzz hamilesin kızzz
Farklı bir test yok şuan da siz görebildiniz mi peki ? Yarın tekrar test alacağımElinizde farkli bir test varsa lütfen tekrarlayın testiniz bozuk olabilir mürakkebi dagılmış umarım guzel haberler alırsınız
Yaaaa görebildiniz mi ama çok tuhaf çizgi var gibi yok gibi bi tuhaf değil mi ya
Ay ben içine girip bakmadım fotoğrafın aşkım sanki test bozuk akmış sanki
Ya yok mu çizgi aşkımmm ? Ben yanlış mı görüyorumAy ben içine girip bakmadım fotoğrafın aşkım sanki test bozuk akmış sanki
Aşkım akmış ya acilen test al yap tekrar bende merak ettim
Net bir şey söylenmez ki akmış çünkü yarın sabah ilk idrarla yap haber bekliyorummYa yok mu çizgi aşkımmm ? Ben yanlış mı görüyorum
Yarın yine test alırım ya sabahtan
Test bozuk. Yenileyin.Kızlar kaset teste bakar mısınız regl 1 gün gecikti Eki Görüntüle 3511089
Nasıl ben şimdi yarını bekleyeceğim keşke 2 tane alsaydım yaa bende çizgi var gibi gördüm ne bileyimNet bir şey söylenmez ki akmış çünkü yarın sabah ilk idrarla yap haber bekliyorumm
Sabah ilk idrarla yaparım o halde eczaneden alıp şuan çok moralim bozulduTest bozuk. Yenileyin.
Belki çizgi vardır belki de akmıştır aşkımNasıl ben şimdi yarını bekleyeceğim keşke 2 tane alsaydım yaa bende çizgi var gibi gördüm ne bileyim
İki damla damlat canım. Sanırım çok damlatmışsın dağılmış. Bir de artımed falan alma. Predictor alabilirsin. Güvenilir test olsunSabah ilk idrarla yaparım o halde eczaneden alıp şuan çok moralim bozuldu
3 damla damlatmıştım evet ben artimet yaptım eczanede ki kadın verdi birde ekimin 29 regl oldum takvim de Kasım 11 nden 16 kadar hamile kalma yüksek gösteriyordu ben kasımın 19 yani döngünün 19 günü korunmasız ilişki yaşadık hamile kalma orta diyordu sonra Salı günü 2,3 damla pembe kahverengi gibi kanamam geldi. Sonra hemen bitti ondan sonra ki günlerde de korunmasız ilişki oldu 2 gebeliğim olacak ins okursa oğluma adetten 1 gün sonra hamile kalmıştım :) sizce ne diyorsunuzİki damla damlat canım. Sanırım çok damlatmışsın dağılmış. Bir de artımed falan alma. Predictor alabilirsin. Güvenilir test olsun
Yaaa sabah erkenden alacağım kuzum yaBelki çizgi vardır belki de akmıştır aşkım
Bende çok heyecanlandım yarın al ilk idrarınla yap ama testi
Banada haber ver bakYaaa sabah erkenden alacağım kuzum ya
Vermem miii olumlu olsun da yeter kiBanada haber ver bak
İnşallah inşalllah hayırlı haberlerleVermem miii olumlu olsun da yeter ki