kızlar karnımda garıp kasılmalarrr yardımmmm

E

EU3

Ziyaretçi
kızlar 23 haftalık hamıleyım bazen esnerken bıle karnıma bı anda sancı gırıyo garıp bı agrı durup durukende oluyo ozellıkle esnerken cok tuhaf bı sekılde kasılıyo agrı gırıo sızedede varmı boyle bı durum yardımcı olun lutfen korkuorum artıkk

bende oluyor bazen ama doktoruna gitttiginde kontrol etttir erken dogum riskide olabiliyomus

allahım ya ınsallah degıldır haftaya kontrolumde

doktorunu ara bı sor bence gecıktırme. bazen bebek hareketlerı bıle kasılma yaratır. ıns cıddı bısey degıldır canım ben 29 un ıcındeyım kasılma yasamadım henuz nasıl bısey bılmedıgım ıcın yardımcıda olamıyorum...

kızlar benimde bir kaç gündür karnım bazen çok sertleşiyor dokunamıyorsun bile bi süre sonra o sertlik geçiyor yumuşacık oluyor karnım endişelenmeye başladım dr a gitmeme de daha vakit var etrafımdkilere sordum ama onlarda bebek pozisyon değişiyor olabilir o anda sırtını dönmüşse karnın sertleşiyor olabilir diyolar kesin bişe söyliyemiyolar sizce de öylemidir bi şey söyleyin bana da lütfeennn..

aynı şeyleri 1-2 haftadır bende yaşıyorum.Kasık ve bel ağrısı kasılma oluyor birden.Bir kaç saniye sürüyor ve geçiyor ama hemen her gün mutlaka bir kaç kez yaşadığım bir durum.Normal olduğunu söyleyenlerde var ama yinede doktora soracağım...

X