Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım . Sonunda danışarak açtım. Yazacağım çok şey vardı . Fakat midem kaldırmadı. Şuan bile elim ayağım tekrar tekrar titriyor ve midem bulanıyor . Biraz bilinçli anne ler olmak dileğiyle .
Türkiye'de ensest gerçeğini ortaya koyan kadın.
Lütfen önyargılarınızi bırakıp önce videoyu izleyin. Kitap içeriğini öz az bir şekilde size anlatacagim.
Ensest anlamı aile içi yakın ilişki .
Yani bir babanin, abinin, dayı,amca, dede, vb aile bireylerinin kız çocuklarni cinsel obje olarak görmesini anlatıyor desem abartmam.
Dusunmenizi ve acaba demenizi amaçlayan bazı cümleler .bunlar benim dusuncelerimdir.
- Türk ve Müslüman toplumuz bizde öyle şey olmaz!
- Benim kocam yapmaz!
- Abisi dir sevmiştir!
- Benim ailemde olmaz biz namazında niyazinda insanlariz.!
- Sus sus sonra bizim başımız ağrır.
Lütfen çocuğunuz birşey diyorsa dinleyin . Çocuktur hayal ürünü bunlar çok televizyon izlemekten hep, gibi cümleler kurmak yerine dinleyin . Kitapta eğer çocuğunuz böyle birşey yaşıyorsa kime götürülmeli nasıl tedavi olmalı kimden yardım alınmalı psikolojik ve hukuksal yönden herşey var.
kitap hak. Yorumları ve içeriğini paylaşacağım içeriği olduğu gibi yazamam . Ve şikayet edilmeye karşı çok fazla paylasmayacagim
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım . Sonunda danışarak açtım. Yazacağım çok şey vardı . Fakat midem kaldırmadı. Şuan bile elim ayağım tekrar tekrar titriyor ve midem bulanıyor . Biraz bilinçli anne ler olmak dileğiyle .
Çok haklısın limonsuzum, hepimiz paranoyak olduk bu sapkınlar yüzünden. Allah herkesin evladını korusun. Bu arada teşekkür ederim çok mutlu ettin beni , inşallah öyle olurBizim okurken bile dayanamadığımız şeyleri birilerinin yaşadığını bilmek korkunç.
Kızım doğduğundan beri rahat yolculuk yapamıyorum. Biri biraz fazla baksa aklıma olmadık şeyler geliyor ve sinirleniyorum.
Çocukların söylediklerini çok iyi dinlememiz gerekir. B Brunello Cicinelli sen de çok iyi ve bilinçli bir anne olacaksın
Kitaptaki o yerleri okuyunca oturup ağlamıştımKusasım geliyor.
Özellikle anneleri tarafından bu sapkınlığın bilinip de görmezden gelinmesi beni mahvediyor.
Babanin ihtiyacını gider nedir ya ?
Abindir evlenene kadar dayan nedir Allah Muhammed aşkına?!
Midem,kalbim,beynim,ruhum dayanmıyor bu duruma
Kimseye güvenmem. Kalmadı güven duygusu bende.
Tvlerde gazetelerde gördüğümüz onca olaydan sonra ben kimseye güvenemiyorum.
Paranoyak olucam bu erkeklerin iğrenç zihniyeti yüzünden.
Evet canım bende tiksiniyorum erkeklerden . Konuyu açtıktan sonra midem çok bulandı açıp yazılanları okudum daha kötü oldum . Ama unutmamalıyız ki bu erkekleri doğuranlar da kadın. Biz onları üstün bir varlık gibi yetistirmezsek bu kadar cesur davranamazlar benceKusasım geliyor.
Özellikle anneleri tarafından bu sapkınlığın bilinip de görmezden gelinmesi beni mahvediyor.
Babanin ihtiyacını gider nedir ya ?
Abindir evlenene kadar dayan nedir Allah Muhammed aşkına?!
Midem,kalbim,beynim,ruhum dayanmıyor bu duruma
Kimseye güvenmem. Kalmadı güven duygusu bende.
Tvlerde gazetelerde gördüğümüz onca olaydan sonra ben kimseye güvenemiyorum.
Paranoyak olucam bu erkeklerin iğrenç zihniyeti yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?