- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 36
-
- Konu Sahibi lalegl8080
Yağ bazlı olduğuna eminmisin canim çünkü cildim yağlı olduğu için böyle gözenekler doluyor diye düşünüyorum...birde ben makyajımı duşta life yüz yıkama jeli döküp öyle cikariyordum hatta kabak kesesi ile hafif ovarak..bu da etken olmuşmudur acabaSalisilik asit kullanın. Yanına temiz içerikli bir yüz yıkama jeli ve nemlendirici.
Makyajını da yağ bazlı temizleyici ile çıkar
Makyajını sildikten sonra cildini zaten uygun bir yıkama jeliyle yıkayacaksın zaten.Yağ bazlı olduğuna eminmisin canim çünkü cildim yağlı olduğu için böyle gözenekler doluyor diye düşünüyorum...birde ben makyajımı duşta life yüz yıkama jeli döküp öyle cikariyordum hatta kabak kesesi ile hafif ovarak..bu da etken olmuşmudur acaba
Nereden bulabilirim salislik asit önerdiğin birseyoer var mıSalisilik asit kullanın. Yanına temiz içerikli bir yüz yıkama jeli ve nemlendirici.
Makyajını da yağ bazlı temizleyici ile çıkar
Kesinlikle ..Peki illaki bu makyaj temizleme pamuğu ve tonigi ile mi cikarticaz makyajiMakyajını sildikten sonra cildini zaten uygun bir yıkama jeliyle yıkayacaksın zaten.
Duşta yüzünüze yaptığınız o işlemi acilen kesin. Makyaj yüz yıkama jeliyle çıkmaz, yüze lif sürülmez.
High end ne oluyor canımGün sonunda makyajınızı düzgün temizleyip gerekli cilt bakımlarınızı yaptıktan sonra makyaj yapabilirsiniz. Kullandığınız makyaj markalarının kaliteli hatta mümkünse high end olmasına dikkat edin.
Çok yanlış bi cilt bakımı rutini oluşturmuşsun kendine. Cildinden makyajı öyle çıkaramazsın ki kabak lifi de cildini çizer yavaş yavaş kırışıklıkların oluşur. Youtubde Çisem Çakır ya da yağmur Vardar izle kendine bi cilt bakımı rutini oluştur.Yağ bazlı olduğuna eminmisin canim çünkü cildim yağlı olduğu için böyle gözenekler doluyor diye düşünüyorum...birde ben makyajımı duşta life yüz yıkama jeli döküp öyle cikariyordum hatta kabak kesesi ile hafif ovarak..bu da etken olmuşmudur acaba
Ucuz ürün kullanma yani. Biraz pahalı bilimdik ürünlerle makyaj yap yapacaksan. Örneğin MAC fondoten, maybelline veya nars kapatıcı gibi.High end ne oluyor canım
Doktora gittim , karışım hazırlattığı eczaneden tonikmjs bu hergun sürüyorum sanki Pütürler geciyior...fondoten olarak da pure bb ge geçtim..normal fondotrn kullanıyordum gündelik böle...bb artık yanjUcuz ürün kullanma yani. Biraz pahalı bilimdik ürünlerle makyaj yap yapacaksan. Örneğin MAC fondoten, maybelline veya nars kapatıcı gibi.
yüzünüz nasıl şuan aynı sorunu bende yıllardır yaşıyorum ama geçmiyor makyajda yapmıyorum ben tonik ve yüz yıkama jelim sabunum ne ararsan var ama hiç geçmiyor yüzümDoktora gittim , karışım hazırlattığı eczaneden tonikmjs bu hergun sürüyorum sanki Pütürler geciyior...fondoten olarak da pure bb ge geçtim..normal fondotrn kullanıyordum gündelik böle...bb artık yanj