Sivilceli Ciltler Kızlar kapalı komedomların çaresi bulundu....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

neslihanmermer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
161
5
42
BenzaMıyn topikal jel her akşam kullanıyorum. Sabahlarıda bioderma sebıum akn. Doktor kontrolunde başladım. 3 gün oldu kullanalı ve neredeyse % 50 gerileme var.doktorum özellikle sebıum akn nin komedomlAr için %100 etkili olduğunu söyledi.

önemli değil canım bu arada sebıum akn bioderma ürünü. Sadece yetkili eczanelerde bulunuyor. Bu arada yüzümdeki kabarıklıklar artık görünmüyor.

canım ben de aynı dertten muzdaribim. kapalı komedom dediğin ucu beyaz olmayan içi sert kırmızı renkli sivilcemsi şeyler mi? benzamycin almayı düşünüyorum bende acil cevap lütfen

Evet ya bende de var ozellikle cene kemigimde. sikilacak hale gelmeden kesinlikle gecmiyolar Deri altinda kaliveriyolar.. Bende axnilox suruyorum bi nebze de olsa kucultuyor...

canım ben de aynı dertten muzdaribim. Kapalı komedom dediğin ucu beyaz olmayan içi sert kırmızı renkli sivilcemsi şeyler mi? Benzamycin almayı düşünüyorum bende acil cevap lütfen

canım benim kapalı komedom aksine beyaz başı olmayan kabartı gibi oluyor. Sıkılınca içinden terayağımsı bişey çıkıyor. Kırmızılıkla alakası yok. Yalnız doktorum benzamiyni bana bunların sivilceye dönüşmemesi için verdi. Yani aslında benzamiyn sivilce için. Komedom için destek başka ürün kullanıyorum ben. Ama çok memnun kaldım benzamıni şiddetle tavsiye ediyorum.

X