- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.201
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Canım ona uygun kombin yaparsan olabilir:44:Tabanı siyah ise kırmızı kumaş kullanıp kemeri siyahta yapabilirsin:26:
hani dedim ayakkabı ve çanta ile beldeki dore rengini uydursam..
renk cümbüşü mü olur...
topuklu giymediğim için dore topuksuz ayakkabı da bulmak mesele olur bu seferde dimi...
nasıl bir ayakkabı olmalı bu bahsettiğim renk elbiseye...?
Canım dikkat ettiysen resimdeki elbisede eşarp ve çanta kemere uydurulmuş kesin ayakkabıda ona uygundurCanım elbiseyi diktir ondan sonra ayakkabıya karar verirsin :26:Ama bu elbise bayağı uzun ayakkabı çokta önemli olmaz bence o renk topuksuz ayakkabıda bulursun
haklısın canım elbiseyi diktirdikten sonra kafamda birşeyler oluşur ayakkabı için..çanta zaten pek düşünmüyorum sayılır...elimde çantayla dolaşmak pek benlik değil
dediğin gibi elbise bi dikilsin ayakkabıyı ona göre alayım, türbanı da tek renk siyah düşünüyorum....:26:
çok teşekkürler canım yaa, yine hızır gibi yetiştin...
Canım türban içinde kıyafeti diktir etrafından veya burdan fikir alırsınAma siyah uygun olur Eşarp değilde şal tavsiye ederim daha şık duruyor
Canım benim umarım gönlüne göre bir elbise diktirisin
çok teşekkür ederim canım
şal hiç yakışmıyor bana, zaten bende pek sevmiyorum, normal türban yaptırıcam, arkası modelli falan, bilirsin...
slm kızlar direk konuya gireyim..aciliyeti olduğu için fikir alabileceğim pek kimse yok çevrede...
kapalı abiye diktireceğim, kumaşı bana hediye geldi...biraz zor bir kumaş...
satenimsi bir kumaş, kırmızı leopar desenli...leopar dediysem leopara benziyor ama tamda leopar değil..değişik dalgalı falan leoparı andıırıyor... ben şaşalı gösterişli taşlı maşlı abiye sevmem...
acaba fikir verebilirmisiniz, resimle veya izahla, nasıl bir tarzda diktirebilirim....sade ama şık birşey olsun istiyorum...kına gecesinde giyecem... böyle bir kumaş nasıl bir şekle girebilir, nasıl şık bir abiye çıkar ortaya...
benzer bir kumaşın desenini koyuyorum, tam benzemese de andırıyor resimdeki eşarbın desenini...
Eki Görüntüle 980281
Eki Görüntüle 981750
Mesela desenli bi etek diktirip bu modelin üstündekinden alabilirsin ama siyahını, kemerini de yine kendi kumaşından yaptırabilirsin.
Gazelcim kimin kınasına gidiyorsun
Kumaş cinslerinden çok anlamam ben ama eğer kumaşın uygunsa , ben olsam siyah bir elbise diktirir , bu kırmızılı kumaşı da kaftan olarak giyerdim . Kullanacağım eşarpta düz siyah ya da şarap kırmızı olurdu .
kumaşın fotosunu koysan belki daha çok yardımcı olabiliriz gazelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?