Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kızlar kapalı abiye hakkında bir bakarmısınız lütfen....

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.201
248
slm kızlar direk konuya gireyim..aciliyeti olduğu için fikir alabileceğim pek kimse yok çevrede...
kapalı abiye diktireceğim, kumaşı bana hediye geldi...biraz zor bir kumaş...
satenimsi bir kumaş, kırmızı leopar desenli...leopar dediysem leopara benziyor ama tamda leopar değil..değişik dalgalı falan leoparı andıırıyor... ben şaşalı gösterişli taşlı maşlı abiye sevmem...
acaba fikir verebilirmisiniz, resimle veya izahla, nasıl bir tarzda diktirebilirim....sade ama şık birşey olsun istiyorum...kına gecesinde giyecem... böyle bir kumaş nasıl bir şekle girebilir, nasıl şık bir abiye çıkar ortaya...
benzer bir kumaşın desenini koyuyorum, tam benzemese de andırıyor resimdeki eşarbın desenini...

$images.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 980283 Eki Görüntüle 980284

Şu ikisi dikkatimi çekmişti bugün. Yanına düz renk bir kumaş daha alıp böyle bir şey yaptırılabilir mi acaba? :17:

aaa çok güzellermiş, ben hiç ikinci bir kumaş eklemeyi düşünmemiştim, çok mantıklı aslında, aynı satenimsi bir kumaştan etek kısmını, yada sadece üst kısmını yapabilirmiyiz acaba...?
dediğim gibi tek renk kumaş olsa istediğim şekle sokarım, ama leopar en zor desendir...her tarzı kaldırmaz ki :5: ne yapsam bilemedim...

aaa çok güzellermiş, ben hiç ikinci bir kumaş eklemeyi düşünmemiştim, çok mantıklı aslında, aynı satenimsi bir kumaştan etek kısmını, yada sadece üst kısmını yapabilirmiyiz acaba...?
dediğim gibi tek renk kumaş olsa istediğim şekle sokarım, ama leopar en zor desendir...her tarzı kaldırmaz ki :5: ne yapsam bilemedim...

Evet başörtüsü falan uydurmak çok zor oluyor. Fazla hareketlilik göz yoruyor. Hele zayıfsan bu modellerdeki elbiseler çok yakışır bence.

Evet başörtüsü falan uydurmak çok zor oluyor. Fazla hareketlilik göz yoruyor. Hele zayıfsan bu modellerdeki elbiseler çok yakışır bence.

zayıfım canım, ama ben böyle balık tarzı hiç sevmiyorum, etek kısmı kloş seviyorum, yani mevlana tarzı pardesüler varya onun gibi, efil efil olsun istiyorum.... beğendiğim tarzın resmini koyayım da ona uygun bir şekil düşünelim mi :5: çıkamadım işin içinden..

Naquesh ve Gamze Polat Designology nin kıyafetlerine bakmanızı tavsiye ederim, çok güzel kapalı abiyeleri var, ne çok süslü ne çok sadece, tam ortası

Naquesh ve Gamze Polat Designology nin kıyafetlerine bakmanızı tavsiye ederim, çok güzel kapalı abiyeleri var, ne çok süslü ne çok sadece, tam ortası

canım abiyenin sadeliğinden ziyade bendeki kumaşa uyabilecek bir tarz ayarlayabilirmiyim onu düşünüyorum,
çok zor bir kumaş sanırım, kaç gündür bi fikir edinemedik arkadaşımla...

o kumaşı kullanmak zorunda mısınız?? tercihlerinizi çok kısıtlıyor, bence o kumaşı başka bişey için kullanın, elbisenizi dilediğiniz gibi alın ya da diktirin..

$534872_437502033009825_623971839_n (1).jpg

Şu fotoğrafta ortada olan desenli elbise nasıl? Bak bu da desenli kumaştan ve gayet de hoş olmuş bence. Kaldırır mı senin kumaş acaba bunu? Ben çok sevdim hatta, kendim için de düşünmeye başladım. :1:

canım abiyenin sadeliğinden ziyade bendeki kumaşa uyabilecek bir tarz ayarlayabilirmiyim onu düşünüyorum,
çok zor bir kumaş sanırım, kaç gündür bi fikir edinemedik arkadaşımla...

malesef kumaşlardan hiç anlamam :31: sadece o iki dediğim yerde güzel kıyafetler var o nedenle model olarak tavsiye edeyim dedim, internetten bakabilirsiniz

o kumaşı kullanmak zorunda mısınız?? tercihlerinizi çok kısıtlıyor, bence o kumaşı başka bişey için kullanın, elbisenizi dilediğiniz gibi alın ya da diktirin..

canım o kumaş bana hediye çok değer verdiğim birinden...onu diktirmeyi çok istiyorum....
çok güzel olmayacak bile olsa diktirmeye kararlıyım :34:

şu resimdeki tarz gibi seviyorum, etek kısmı böyle olursa tam istediğim gibi olur, ama bendeki kumaş böyle bir tarza uydurulabilirmi acaba,

Eki Görüntüle 980293

Buna daha yeni dikkat ettim ben canım. :1: Eee neden bu modelin aynısını elindeki kumaşla diktirip, fotoğraftaki kahverengi kısma siyah, çok çok ince bir tül geçmiyorsun?

Buna daha yeni dikkat ettim ben canım. :1: Eee neden bu modelin aynısını elindeki kumaşla diktirip, fotoğraftaki kahverengi kısma siyah, çok çok ince bir tül geçmiyorsun?

siyah tül bende düşündüm de, alttan desenli kumaş, üstten siyah tül ve üst beden kısmı da yine desenli bilemedim nasıl olur :26:
türban nasıl olur buna peki? tek renk siyah olurmu acaba?
birde orta kemer kısmındaki detayı nasıl neyle yaptırayım, buna altın sarısı renk kemer yakışmış, benimkine ne olabilir ki?

şu resimdeki tarz gibi seviyorum, etek kısmı böyle olursa tam istediğim gibi olur, ama bendeki kumaş böyle bir tarza uydurulabilirmi acaba,

Eki Görüntüle 980293

Canım bu model çok güzelmiş kumaşını tek renk olarak kullanma uygun bir tek renk ekle :34:Siyah olabilir :26:Eşarp uydurmanda kolay olur:34:Tek desenli kumaşlara eşarp uydurmak problem oluyor:31:

Canım bu model çok güzelmiş kumaşını tek renk olarak kullanma uygun bir tek renk ekle :34:Siyah olabilir :26:Eşarp uydurmanda kolay olur:34:Tek desenli kumaşlara eşarp uydurmak problem oluyor:31:

bende bu modeli çok seviyorum, uzun zamandır da böyle birşey diktirmeyi istiyordum ama kumaş meselesi biraz kafamı karıştırdı, şimdi bendeki kumaş kırmızı leopar deseni....satenimsi ve biraz da parlıyor çok az ama....
elimdeki kumaş sade bişey olsa çok rahat çeşitli modeller seçerim, ama bu kumaş bilemiyorum bu modeli kaldırır mı, yoksa saçma birşey olurda komik olurmuyum :1:
en son ki düşüncem aynı bu örnekteki gibi boydan diktircem bu elbiseden, etek kısmına da aynı modeldeki gibi siyah tül ekletecem...
yalnız kemer kısmına ne yapsam karar veremedim ona? bu modelde sarı kullanmışlar ve yakışmış, benimkine ne yapsak?
son olarak kol dikimi de önemli? ben düz mi yaptırsam kollarını, yoksa böyle torbalı gibi mi olsun???:26:
yada kolumu dirseklerime kadar dar yapışık diktirsem de, dirsekten yukarısını torbalı mı devam etsem?????
ay gıcık oldum iyice kafamda net bişey oluşmadığı için :ssz:

bende bu modeli çok seviyorum, uzun zamandır da böyle birşey diktirmeyi istiyordum ama kumaş meselesi biraz kafamı karıştırdı, şimdi bendeki kumaş kırmızı leopar deseni....satenimsi ve biraz da parlıyor çok az ama....
elimdeki kumaş sade bişey olsa çok rahat çeşitli modeller seçerim, ama bu kumaş bilemiyorum bu modeli kaldırır mı, yoksa saçma birşey olurda komik olurmuyum :1:
en son ki düşüncem aynı bu örnekteki gibi boydan diktircem bu elbiseden, etek kısmına da aynı modeldeki gibi siyah tül ekletecem...
yalnız kemer kısmına ne yapsam karar veremedim ona? bu modelde sarı kullanmışlar ve yakışmış, benimkine ne yapsak?
son olarak kol dikimi de önemli? ben düz mi yaptırsam kollarını, yoksa böyle torbalı gibi mi olsun???:26:
yada kolumu dirseklerime kadar dar yapışık diktirsem de, dirsekten yukarısını torbalı mı devam etsem?????
ay gıcık oldum iyice kafamda net bişey oluşmadığı için :ssz:

Canım siyah güzel olur ama kırmızıda güzel olur ekleyeceğin kumaş :28:Canım sen zayıfsın her şekilde güzel olur torbalıda düşüne bilirsin:31:Sen modellere bak mutlaka istediğin bir model bulursun:34:Kemer olarak kumaşının içinde bulunan bir tonda ekleyebilirsin:26:

Canım siyah güzel olur ama kırmızıda güzel olur ekleyeceğin kumaş :28:Canım sen zayıfsın her şekilde güzel olur torbalıda düşüne bilirsin:31:Sen modellere bak mutlaka istediğin bir model bulursun:34:Kemer olarak kumaşının içinde bulunan bir tonda ekleyebilirsin:26:

kumaşımın içinde renk çeşidi yok ki, siyah tabanı, üzerinde kırmızı leopar deseni...:5:
bende altın sarısı kullansam çok mu komik olur :53:

kumaşımın içinde renk çeşidi yok ki, siyah tabanı, üzerinde kırmızı leopar deseni...:5:
bende altın sarısı kullansam çok mu komik olur :53:

Canım ona uygun kombin yaparsan olabilir:44:Tabanı siyah ise kırmızı kumaş kullanıp kemeri siyahta yapabilirsin:26:

Back