Kızlar kanlı akıntı 40 hafta 1 günlük

limonata27

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
64
22
38
31
Kızlar acil cevap verir misiniz sabah kalktım yine camasie ıslandı baya şimdide kanlı akıntı gelmiş sizce hemen doktora gitmeli miyim ağrım sancım yok

Gidin elbette, gününüz gelmiş. Bebeğin suyunu, açılmanızı vs kontrol ederler. Eğer ki durum stabilse sancıyı hastanede beklemek bu tarih için daha risksiz bence.

Şöyle benim ikinci doğumum olacak ve ilkinde 2 cm açılma hiç bir belirti olmadan gittim ve suni sancı verildi doguraba kadar çok acı çektim krokuyorum çok evde sancı çekmek istiyorum sancimda başladı ara ara giriyor

Şöyle benim ikinci doğumum olacak ve ilkinde 2 cm açılma hiç bir belirti olmadan gittim ve suni sancı verildi doguraba kadar çok acı çektim krokuyorum çok evde sancı çekmek istiyorum sancimda başladı ara ara giriyor
Hiç doğum yapmadım ama gidin hastanede bekleyin bence. Allah korusun bir şey olursa evden hastaneye yetişmek çok daha zor olur.

Sağlıkla, kolaylıkla doğum yapın inşallah 🙏🏼

Suyunuzun gelmesi demek enfeksiyon riski demektir her türlü gözetim altında olmalısınız

Hiç doğum yapmadım ama haftası gelmis ve kanlı derhal doktora burada yazmak yerine sağlıkla mutlulukla inşallah

Back
X