babyface27 makyajguncem.blogspot.com Kayıtlı Üye 15 Mart 2010 1.588 2 21 Haziran 2010 Konu Sahibi babyface27 #1 kızlar geleli 1.5 yıl oldu ama beni hiç sewmio nasıl alıştırcam kendime ya da kanaryalar hep böle mi???
kızlar geleli 1.5 yıl oldu ama beni hiç sewmio nasıl alıştırcam kendime ya da kanaryalar hep böle mi???
LENA26 seni her gördüğümde... Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 910 1 21 Haziran 2010 Konu Sahibi babyface27 #2 canım normal bu durum... kanaryaların doğasında yok öyle evcilleşme falan... çok nadir olur yani... koyacan kafese sabah akşam dinleyecen... parmağıma gelsin omuzuma gelsin öpücük versin diye hiç bekleme muhabbet kuşu mu bu :teytey:
canım normal bu durum... kanaryaların doğasında yok öyle evcilleşme falan... çok nadir olur yani... koyacan kafese sabah akşam dinleyecen... parmağıma gelsin omuzuma gelsin öpücük versin diye hiç bekleme muhabbet kuşu mu bu :teytey:
babyface27 makyajguncem.blogspot.com Kayıtlı Üye 15 Mart 2010 1.588 2 21 Haziran 2010 Konu Sahibi babyface27 #3 ama benden başka herkese yakın hatta erkek arkadaşımın sırtına konuo dışarı bıraknca,ama beni hiç sewmioo:gitme:
ama benden başka herkese yakın hatta erkek arkadaşımın sırtına konuo dışarı bıraknca,ama beni hiç sewmioo:gitme: