• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar kanamam olmus...acil...bi bakar misiniz

scilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
78
20
98
36
Yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var...12sinde adet olmam gerekiyordu olmadim.adetten 4gun once kan testim 0.02 cikti adetim gecti 1 gun sonra kan degerim 2.76 ydi.dune kadar adet olamadim.dun oglen hafif lekelenme oldu.gece yattim agrim vardi kasiklarimda belimde.sabah ne cok ne de cok az kanamam olmus ama devami gelmedi.yarin doktora gidicem ama cok tedirgin oldum boyle bisey yasayan var mi neler oluyor vucudumda:KK1:

hamile olmaya bilirmisiniz acaba belki adetiniz yakın olduğu için değerler öyle çıkmıştır

Yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var...12sinde adet olmam gerekiyordu olmadim.adetten 4gun once kan testim 0.02 cikti adetim gecti 1 gun sonra kan degerim 2.76 ydi.dune kadar adet olamadim.dun oglen hafif lekelenme oldu.gece yattim agrim vardi kasiklarimda belimde.sabah ne cok ne de cok az kanamam olmus ama devami gelmedi.yarin doktora gidicem ama cok tedirgin oldum boyle bisey yasayan var mi neler oluyor vucudumda:KK1:
Kimyasal gebelikte olabilir. Bebek tutunamamıştır adet gibi kanamayla atmıştır. Bir arkadaşımda böyle oldu ondan biliyorum.

Valla neler oluyo bilmiyorum damla damla kanamam var hala agri da var ama regl kanamasi gibi degil anlam veremiyorum:KK43:

Back