- 17 Nisan 2024
- 61
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi Mavigemici
En net sonucu kan testi verir.Kızlar kan testinde çıkmayan gebelik olur mu kesin sonuç kan mı doktorlar hep kan testi bakıyorlar gördüğüm kadarıylaa
Beta önce kana sonra idrara geçer, testler yanıltıcı sonuç verebilir ama kan vermezKızlar kan testinde çıkmayan gebelik olur mu kesin sonuç kan mı doktorlar hep kan testi bakıyorlar gördüğüm kadarıylaa
Benim <1,20 sonuçEvet canım en doğrusu kan testi. Bebek rahime tutunur tutnmaz vücut beta hcg hormonu salgılamaya başlıyor hemen çıkar kanda yani
Sonuç <1,20 cıktıBeta önce kana sonra idrara geçer, testler yanıltıcı sonuç verebilir ama kan vermez
Şaka olduğunu sandım. Sonra konuyu açanın profiline inip çooook aşağı indim ve dediğinizi gördümHala boyundaki sperm vajinaya girdi korkunuz devam mı? Ne gerekiyor bunun imkansız olduğunu anlatabilmek için?
İlk okuyunca insan şey sanıyor dimi, gebelik bekleyen ama pozitifi göremediği için bi umut hala bekleyen biriŞaka olduğunu sandım. Sonra konuyu açanın profiline inip çooook aşağı indim ve dediğinizi gördümgörmez olaydım ahhahahah. Tövbeler olsun bunun gerçekten bir şaka olması lazım.
Gerçekten öyleİlk okuyunca insan şey sanıyor dimi, gebelik bekleyen ama pozitifi göremediği için bi umut hala bekleyen biri
Su ile girmesi endişesi boyundan tabi olmaz biliyorum aşagı akması ve girmesiHala boyundaki sperm vajinaya girdi korkunuz devam mı? Ne gerekiyor bunun imkansız olduğunu anlatabilmek için?
O da imkansızSu ile girmesi endişesi boyundan tabi olmaz biliyorum aşagı akması ve girmesi
Size özelden yazamıyorum bana yazar mısınız lütfenO da imkansız
Hangi konuda bilinç dmek istedinizYaş 27,bilinclenme sifir
Daha once olan konu belli orada da hepimiz olmaz stres yapiyorsun dedik nasil ikna edelim?Hangi konuda bilinç dmek istediniz