kizlar kan pihtilasmasi sorunu yasayan varsa yardimci olabilir mi

mathea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
115
50
35
Gecen haziranda düşük yaptim ardindan yapilan tahlillerde kan pihtilasmasi sorunu yasadim simdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama bu konu kafama takiliyor almam gereken bi onlem var mi ya da ne yapmaliyim surec nasil ilerliyor deneyimi olan arkadasim yardimci olursaniz sevinirim

Öncelikli doktorunla gorusmelisin ona göre hamile kalınca yada kalmadan önce coraspin (kan sulandirici hap) veriliyor kalp sesi duyuluncada iğne başlanıyor iğnenin dozajini doktor belirliyor ben tasiyiciydim hamile kalınca cosaspin başladım 7. Haftada kalp sesini duyunca corapine ek bide kan sulandirici iğne oldum 12. Haftada iğneyi bıraktım şimdi sadece hap içiyorum 18. Haftadayim şimdiden geçmiş olsun doktor kontrolü şart yani

Coraspini bana da verdi kullaniyorum ama diger asamalarla ilgili aciklama yapmadi hamile kalinca bakariz demisti saol canim

Önemli değil bi uyarıda bulunmak istiyorum benim doktorum hamile kalmadan kesinlikle coraspin içmeyi yasaklamıştı nedeni ise bebek pihti ile oluşuyor ilk aşamada coraspin ise pihtilasmayi engellediginden dolayı bebek tutunamiyor demişti bi doktoruna sor istersen o ne der ona göre kullan bence

Canm bendede var kalıtsal 3 genimde hamilelk öncesi coraspin vermesi hangi genlerinde olduğuyla alakali yani pıhtılaşmaya meyil ne kadr fazla ona gore veriyor . Bn de coraspin kullandm hamile olduğumu öğrenmeden 1.5 ay önce basladm folik asit ve coraspine daha sonra hamile kalınca betahgcye iki günde br baktı 2 katı artış olduğu için iğneye başladı kalp atışlarıni duyduk geçen. Darısı sna olsun Allahım br daha yaşatmasın.

Canim bende ilk bebegimi kalp atimi durmasi sonucu kaybetmistim tek gende mutasyon cikti sonuclari aldiktan bir kac gun sonra hamile oldugumu ogrendim doktorum hemen aspirine baslatti kalp atimini gordukten sonra da aspirini biraktik igneye devam ediyoruz simdi ama doktorunla gorus mutlaka o yapacaktir en dogru yonlendirmeyi

Cok saolun kizlar benim endisem 1 mart bat ama ben daha baktirmadim kan testiyle acaba gec mi kaloyorum diye korkuyorum

Merhaba kızlar ben de ilk bebeğimi 12 hafta içerisinde kalp atımı durması sonucu kaybetmiştim. kürtaj sonrasında doktor pıhtılaşmadan bahsetmişti baktır istersen diye . Ben hamile kalınca genetik test yaptırdım ve sonuç kan pıhtılaşması gösterdi . Doktorum ecopirin ve Oksapar yazdı . Oksapar göbekten vurulan bir iğne . Şuan bebeğim 18 hafta 6 günlük

X