Kızlar kan degerim 9.0 hamilemiyim ?

Dnzzz48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
61
24
38
29
Merhaba kızlar bugün kan testi verdim yarın çıkcak sonuç dedi . Ama ben e nabızdan dayanamayıp baktım . Yazını aynen yazıyorum
Beta-ucu total (hcg) : 9.0 mlu
Adetime daha 9 gün var anlamadım bisey size sormak istedim yarın doktora gidicem ama dayanamadım saolun simdiden

Çok erken yaptırmışsınız kan testini. Bence tam başında yakalamışsınız. İki gün sonra tekrar edin bence pozitif 9 :))

Hamile olabilirsin ama çok erken test yapmışsın bence bir kaç gün daha bekle bir test daha yaptır 2 kat artış var mı ona bak suan doktora gitsen de herhangi bir kese vs göremeyeceksin oda sana adet tarihini bekle dıyecek

9 ise yeni tutunan bi gebelik olabilir çok düşük değer iki günde bir bakmak gerek

Yarın gidicem sonuç almaya . Benim çok agrım vardı böbrek sırt bel onun için gittim onuda yaptırdıriyim dedim insllah hamileyimdir

Yarın gidicem sonuç almaya . Benim çok agrım vardı böbrek sırt bel onun için gittim onuda yaptırdıriyim dedim insllah hamileyimdir

Bence hamilesiniz. Benim 1 gün önce kan testinde 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün geciktikten sonra baktırdığımda 66 çıkmıştı :)

Canım merhaba hamilelik var çok erken olduğu için bu kadar düşük iki gün sonra en az iki katına çıkmalı benimde 7 gün kala 27 çıkmıştı bhcg şimdi 18 haftayı bitirdik hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…