• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kan degerim 9.0 hamilemiyim ?

Dnzzz48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
61
24
38
29
Merhaba kızlar bugün kan testi verdim yarın çıkcak sonuç dedi . Ama ben e nabızdan dayanamayıp baktım . Yazını aynen yazıyorum
Beta-ucu total (hcg) : 9.0 mlu
Adetime daha 9 gün var anlamadım bisey size sormak istedim yarın doktora gidicem ama dayanamadım 🙏🙏🙏 saolun simdiden

Çok erken yaptırmışsınız kan testini. Bence tam başında yakalamışsınız. İki gün sonra tekrar edin bence pozitif 9 :))

Hamile olabilirsin ama çok erken test yapmışsın bence bir kaç gün daha bekle bir test daha yaptır 2 kat artış var mı ona bak suan doktora gitsen de herhangi bir kese vs göremeyeceksin oda sana adet tarihini bekle dıyecek

9 ise yeni tutunan bi gebelik olabilir çok düşük değer iki günde bir bakmak gerek

Hamile olabilirsin ama çok erken test yapmışsın bence bir kaç gün daha bekle bir test daha yaptır 2 kat artış var mı ona bak suan doktora gitsen de herhangi bir kese vs göremeyeceksin oda sana adet tarihini bekle dıyecek
Yarın gidicem sonuç almaya . Benim çok agrım vardı böbrek sırt bel onun için gittim onuda yaptırdıriyim dedim insllah hamileyimdir 🙏🙏🙏

Yarın gidicem sonuç almaya . Benim çok agrım vardı böbrek sırt bel onun için gittim onuda yaptırdıriyim dedim insllah hamileyimdir 🙏🙏🙏

Bence hamilesiniz. Benim 1 gün önce kan testinde 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün geciktikten sonra baktırdığımda 66 çıkmıştı :)

Merhaba kızlar bugün kan testi verdim yarın çıkcak sonuç dedi . Ama ben e nabızdan dayanamayıp baktım . Yazını aynen yazıyorum
Beta-ucu total (hcg) : 9.0 mlu
Adetime daha 9 gün var anlamadım bisey size sormak istedim yarın doktora gidicem ama dayanamadım 🙏🙏🙏 saolun simdiden
Canım merhaba hamilelik var çok erken olduğu için bu kadar düşük iki gün sonra en az iki katına çıkmalı benimde 7 gün kala 27 çıkmıştı bhcg şimdi 18 haftayı bitirdik hayırlısı olsun inşallah

Back