• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalp atışı ne zaman duyulur

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
18
28
Kızlar 2 gün önce doktora gittim 5+5 tim alttan muayene ile kese göründü hatta bebekte oluşmaya başlamış dedi doktorum kalp atışı da oluşmaya başlamış ama bizim şuan duymamız imkansız dedi 2 hafta sonraya kontrol verdi burda okuduklarıma göre 5. Hafta da duyan varmış çok endişelendim doktorum çok rahattı ama içim hiç rahat değil :(((

Doktorun ultrason cihazından, bebeğin oluşumuna pek çok faktör var duyulup duyulmamasiyla alakalı. Ben 5+4 te karindan baktirmistim kalp atışı duyulmadi ilk gebeligimde o haftalarda vajinal baktirmistim yine duyulmamisti. Sadece görülüyordu pit pit atıyor kalbi görünüyor çok net ama duyulmuyor çok minik oldukları için. Kalp atisini 8+1 de dinleyebildik karindan usg ile ancak. Eğer kalp atışını gördüyseniz stres yapmayın kendinize

Geçen hafta 5. Haftaydı doktor duymadı bu hafta çağırdı tekrar yarın gideceğiz . Yani normal demek ki duyulmaması ama sizi anlıyorum ben de yarın için kaygılıyım duysam rahatlayacağım

Ben ilk 5+2 de gittim duyulmamış ti soktor daha erken 2 hafta sonra gel demişti
Ama ben 6+1 de lekelenme olunca gitmiştim o zaman vajinal muayeneye de duymuştum

Doktorun ultrason cihazından, bebeğin oluşumuna pek çok faktör var duyulup duyulmamasiyla alakalı. Ben 5+4 te karindan baktirmistim kalp atışı duyulmadi ilk gebeligimde o haftalarda vajinal baktirmistim yine duyulmamisti. Sadece görülüyordu pit pit atıyor kalbi görünüyor çok net ama duyulmuyor çok minik oldukları için. Kalp atisini 8+1 de dinleyebildik karindan usg ile ancak. Eğer kalp atışını gördüyseniz stres yapmayın kendinize
Ayy içimi rahatlattınız sağoluun 🥰🤲🏻🤲🏻

Kızlar 2 gün önce doktora gittim 5+5 tim alttan muayene ile kese göründü hatta bebekte oluşmaya başlamış dedi doktorum kalp atışı da oluşmaya başlamış ama bizim şuan duymamız imkansız dedi 2 hafta sonraya kontrol verdi burda okuduklarıma göre 5. Hafta da duyan varmış çok endişelendim doktorum çok rahattı ama içim hiç rahat değil :KK43:((
Daha çok erken, 5. Haftada kalp atışı duyanı da hiç görmedim. İki hafta sonra duyarsınız inşaAllah. Gereksiz yere endişeleniyorsunuz şuan.

Canım endişe edecek hiçbir şey yok inan. Benim kalp atışı 6+4te duyuldu ama henüz yeni oluşuyor demişti doktor. Senin doktorun da garantiye almak için seni 7. haftada çağırmıştır.

Kızlar 2 gün önce doktora gittim 5+5 tim alttan muayene ile kese göründü hatta bebekte oluşmaya başlamış dedi doktorum kalp atışı da oluşmaya başlamış ama bizim şuan duymamız imkansız dedi 2 hafta sonraya kontrol verdi burda okuduklarıma göre 5. Hafta da duyan varmış çok endişelendim doktorum çok rahattı ama içim hiç rahat değil :KK43:((
Bende alttan muayenede kese bile tam görünmemişti 4 haftalıktı 😇 Bende iki hafta sonra gittim tekrardan 6+3 duyduk kalp atışını. Ama son adet tarihime göre 7. Haftaydı. Bence 7. Haftaya kadar bekleyin siz daha garanti olur

Canim duydun mu kalp atışını

Ben gördüm ekranda kalp atışını sesinin de cok derinden geldigini söyledi doktor daha cok kucuk oldugu icin normalmis cumartesi gidicem insallah net duyarim
Evet kuzu zaten ekrandan kalp atışı görünüyorsa sorun yok bende gittiğim de duymamıştım ekrandan kalp atışını görmüştü doktor inşallah güzel haberlerini bekliyorum aminnn♥️

Back