Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar kahverengi saç yardim

pereira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
69
0
36
Diğer
oncelikle merhaba
su saçimla basim dertte gene:S saçimi kolestonun açik kestane boyasiyla boyadim. ilk hafta herkes siyah sandi saçimi o kadar koyu tuttu yani... daha sonra yikana yikana açildi renk bu sefer de kizil oldu dogal bi kestane icin( siyaha kaçmayan) hangi boyayi onerirsiniz? en azindan su kizil yansimayi alsin:S

çok tesekkurleryurtdisinda yasiyorum obur boya burda yok da bugun kolestonla deneyecegim tavsiyeni insallah duzelir dogal bi kahve ne zormus ya

dediginiz boyalarin hicbirini bulamadim ve koleston 6.1 kullu kumral aldim.. eve geldim boyadim kendi saçim olan yerler kizil tutttu:S geri kalan yerler çok koyu oldugu icin azicik kizilligi alindi... sonuc husran anlayacagin.. onun ardina gittim koleston açik kahve aldim (normalde boyadigim renk) biliyorum 2. yikamadan sonra gene kizillasacak ama suan baska carem yok

yurtdışında nerdesin bilmiyorum ama igora bulman kolay olurdu. eğer yeşil boya bulabılırsen daha sonraki boyayacagın 6.0 rengin içine prospektusune göre yeşil boya koy. ama 2 boya arasında 3 hafta kadar beklemeni öneririm. ve diplere ayrı uçlara ayrı uygulama yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…