- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
-
- Konu Sahibi kelebekmenekse
Anlayabildiğim kadar yorumlayayım sana 3 tane net yol çıkmış gideceğin yolda da bir erkekle görüşmen var buluşma var.İçin çok sıkıntılı daha doğrusu kafanda kurguladığın şeyler sana sıkıntı veriyor aslında boş kuruntular bunlar düşündüğün gibi değil hiç birşey birisine kırılmışsın o pek farkında değil yada yüzsüz biri kırdığını düşünmüyor ama içlenmişsin sen sanırım yüzüne söyleyeceksin kırgınlığını ufak bir polemik ardından gelen barışma olacak yada aranızdaki mesela olumlu sonuçlanacak aile de akrabalardan da olabilir biri yüzük atacak yani nişan bozacak yada boşanacak...isminde a ve m harfi olan kumral uzun boylu bir erkek var iyiliğini düşünen evli misin bekar mısın bilmiyorum ama bekarsan ki bu seni seven biri kavuşacağın biri evliysen de eşin diyecem bilemiyorum tam olarak.neyse benim yorumlarım böyle olmasını istediğin dileğin var biraz daha beklemen gerekecek bunun için güzel bir hediye alacaksın birinden çok sevineceksin.gurbette olan bir yakınından süpriz haber var bütün ailenin sevineceği bir haber
şekiller neyse onu yorumladım sallama yok :) hayırlısı...sormak istediğin varsa sorabilirsin belki gözden kaçırdığım olabilir
şekiller neyse onu yorumladım sallama yok :) hayırlısı...sormak istediğin varsa sorabilirsin belki gözden kaçırdığım olabilir
Bakarım iç kahveni koy fotoğrafları elimden geldiğince yorumlamaya çalışırım :)
evet uzun boylu dediğim kişi iyiliğini düşünen kişi şu an aklına kimse gelmiyor olabilir ama şahit olacaksın birisinin sana olan iyiliğine ve bu kişinin kim olduğunu sana yapacağı iyilikle görürsün ilerleyen zamanlarda :) ummadığın birisi bile olabilir şaşırabilirsin de
Birinci kare de küskünlük veya ayrılık gördüm ben çok uzun süreli bir şey olmayacak bu sonrasında sarmaş dolaş kafa kafaya bir kavuşma var bu bir erkek siyah saçlı esmer mi koyu buğday mı tam bişey söyleyemeyeceğim 3.kişilerden problemler çıkıyor aranızda ne sen ne o alttan almıyor aranızda sanki bir rekabet...telefonla haber alıp daha sonrasında yüzleşme var bu erkekle :S 2.kare fotoda ise sende anlarsın az çok yollar var uzunca sen bir yola gideceksin kısa bi zaman sonra yolda bekleyen var seni özlemiş bir bekleyen. 3.kare de dudak dudağa iki çift :) aşk demek kavuşmak demek....E ve S harfli birinden haber var sen birinden bir kız arkadaşından ya da bu akraban da olabilir bir yanlış görmüşsün yada göreceksin kabahatli olduğu için özür dileyecek senden...Dileğin kısa vakitte olacak senin...4.kare de şekillerde aynı diğerleri gibi.Tabak çok düşünceli olduğunu gösteriyor boşver diyemeyen bir yapın var sanki kafana taktın mı takıyorsan hep rahat kafasına hiçbir şeyi dert etmeyen insanlara imreniyorsun senin elinde değil dertlenmen kolay gibi gözüküyor...C harfi baş harfi C bu Ç de olabilir hızlı haber var bu kişiden hatta peş peşe haberler var sanki bir mesajlaşma bir telefon trafiği yaşayacaksın hane içine ay doğuyor sevinç ve göz aydınlığınız var bir sınav mı bir iş görüşmesimi bir şey sonuçlanacak ve senin için pozitif bir durum olacak sevineceksin kalp çıkmış seni seven erkeğin kalbidir bu seni düşünüyor özlüyor seviyor...Bu kadar cnm valla şekilleri bu kadar yorumlayabildim inş sana uyar...
illa isim de olması şart değil harflerin soyadında da olabilir kişilerin..ilerde çıkar herhalde kimdir o harfler belli olur bence iyi bakalım hakkında hayırlısı olsun :) öyle mi barışık küs durumda mısınız inşallah mutlu olursunuz hayır olsun sonunuz