kızlar kahve falıma bakar mısınız? lütfen.....

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
kızlar falıma bakar mısınız? ben öyle tarot falan bilmiyorum malesef size bu konuda yardımcı olamam. çevremde faldan anlayan birileri yok, bir iki defa fal cafelere gittim ama hiç beğenmedim saçma sapan şeyler söylediler param boşa gitti. bu site de daha önce konu açmış kişlere kahve falı konusunda çok güzel yorumlar yapımış gerçekçi olabilirliği olan yorumlar. lütfen bana da bakarsanız çok sevinirim. çok uğraştım resimleri yükleyemiyordum sitede yeni olduğum için emeğime binaen bir iki yorum gelirse çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 601964 Eki Görüntüle 601965 Eki Görüntüle 601966 Eki Görüntüle 601967 Eki Görüntüle 601968 Eki Görüntüle 601969 Eki Görüntüle 601970 Eki Görüntüle 601971 Eki Görüntüle 601972

Anlayabildiğim kadar yorumlayayım sana 3 tane net yol çıkmış gideceğin yolda da bir erkekle görüşmen var buluşma var.İçin çok sıkıntılı daha doğrusu kafanda kurguladığın şeyler sana sıkıntı veriyor aslında boş kuruntular bunlar düşündüğün gibi değil hiç birşey birisine kırılmışsın o pek farkında değil yada yüzsüz biri kırdığını düşünmüyor ama içlenmişsin sen sanırım yüzüne söyleyeceksin kırgınlığını ufak bir polemik ardından gelen barışma olacak yada aranızdaki mesela olumlu sonuçlanacak aile de akrabalardan da olabilir biri yüzük atacak yani nişan bozacak yada boşanacak...isminde a ve m harfi olan kumral uzun boylu bir erkek var iyiliğini düşünen evli misin bekar mısın bilmiyorum ama bekarsan ki bu seni seven biri kavuşacağın biri evliysen de eşin diyecem bilemiyorum tam olarak.neyse benim yorumlarım böyle olmasını istediğin dileğin var biraz daha beklemen gerekecek bunun için güzel bir hediye alacaksın birinden çok sevineceksin.gurbette olan bir yakınından süpriz haber var bütün ailenin sevineceği bir haber

Anlayabildiğim kadar yorumlayayım sana 3 tane net yol çıkmış gideceğin yolda da bir erkekle görüşmen var buluşma var.İçin çok sıkıntılı daha doğrusu kafanda kurguladığın şeyler sana sıkıntı veriyor aslında boş kuruntular bunlar düşündüğün gibi değil hiç birşey birisine kırılmışsın o pek farkında değil yada yüzsüz biri kırdığını düşünmüyor ama içlenmişsin sen sanırım yüzüne söyleyeceksin kırgınlığını ufak bir polemik ardından gelen barışma olacak yada aranızdaki mesela olumlu sonuçlanacak aile de akrabalardan da olabilir biri yüzük atacak yani nişan bozacak yada boşanacak...isminde a ve m harfi olan kumral uzun boylu bir erkek var iyiliğini düşünen evli misin bekar mısın bilmiyorum ama bekarsan ki bu seni seven biri kavuşacağın biri evliysen de eşin diyecem bilemiyorum tam olarak.neyse benim yorumlarım böyle olmasını istediğin dileğin var biraz daha beklemen gerekecek bunun için güzel bir hediye alacaksın birinden çok sevineceksin.gurbette olan bir yakınından süpriz haber var bütün ailenin sevineceği bir haber

ay canım çok sağol nasıl sevindim anlatamam. çok teşekkür ederim. çok güzel yorumlamışsın.

şekiller neyse onu yorumladım sallama yok :) hayırlısı...sormak istediğin varsa sorabilirsin belki gözden kaçırdığım olabilir

şekiller neyse onu yorumladım sallama yok :) hayırlısı...sormak istediğin varsa sorabilirsin belki gözden kaçırdığım olabilir

sağol canım. sallamadığın belli zaten bilmişsin sıkıntılı durumlarımı. ben bekarım canım bu benim iyiliğimi düşünen biri benim tanıdığım birimi acaba aklıma hiç kimse gelmedi. anlattığın tipte m ve a harfli.

evet uzun boylu dediğim kişi iyiliğini düşünen kişi şu an aklına kimse gelmiyor olabilir ama şahit olacaksın birisinin sana olan iyiliğine ve bu kişinin kim olduğunu sana yapacağı iyilikle görürsün ilerleyen zamanlarda :) ummadığın birisi bile olabilir şaşırabilirsin de

evet uzun boylu dediğim kişi iyiliğini düşünen kişi şu an aklına kimse gelmiyor olabilir ama şahit olacaksın birisinin sana olan iyiliğine ve bu kişinin kim olduğunu sana yapacağı iyilikle görürsün ilerleyen zamanlarda :) ummadığın birisi bile olabilir şaşırabilirsin de

sağol canım. şahit olursam yazarım sana canım. tekrar çok sağol.

Birinci kare de küskünlük veya ayrılık gördüm ben çok uzun süreli bir şey olmayacak bu sonrasında sarmaş dolaş kafa kafaya bir kavuşma var bu bir erkek siyah saçlı esmer mi koyu buğday mı tam bişey söyleyemeyeceğim 3.kişilerden problemler çıkıyor aranızda ne sen ne o alttan almıyor aranızda sanki bir rekabet...telefonla haber alıp daha sonrasında yüzleşme var bu erkekle :S 2.kare fotoda ise sende anlarsın az çok yollar var uzunca sen bir yola gideceksin kısa bi zaman sonra yolda bekleyen var seni özlemiş bir bekleyen. 3.kare de dudak dudağa iki çift :) aşk demek kavuşmak demek....E ve S harfli birinden haber var sen birinden bir kız arkadaşından ya da bu akraban da olabilir bir yanlış görmüşsün yada göreceksin kabahatli olduğu için özür dileyecek senden...Dileğin kısa vakitte olacak senin...4.kare de şekillerde aynı diğerleri gibi.Tabak çok düşünceli olduğunu gösteriyor boşver diyemeyen bir yapın var sanki kafana taktın mı takıyorsun hep rahat kafasına hiçbir şeyi dert etmeyen insanlara imreniyorsun senin elinde değil dertlenmen kolay gibi gözüküyor...C harfi baş harfi C bu Ç de olabilir hızlı haber var bu kişiden hatta peş peşe haberler var sanki bir mesajlaşma bir telefon trafiği yaşayacaksın hane içine ay doğuyor sevinç ve göz aydınlığınız var bir sınav mı bir iş görüşmesimi bir şey sonuçlanacak ve senin için pozitif bir durum olacak sevineceksin kalp çıkmış seni seven erkeğin kalbidir bu seni düşünüyor özlüyor seviyor...Bu kadar cnm valla şekilleri bu kadar yorumlayabildim inş sana uyar...

Son düzenleme:
Birinci kare de küskünlük veya ayrılık gördüm ben çok uzun süreli bir şey olmayacak bu sonrasında sarmaş dolaş kafa kafaya bir kavuşma var bu bir erkek siyah saçlı esmer mi koyu buğday mı tam bişey söyleyemeyeceğim 3.kişilerden problemler çıkıyor aranızda ne sen ne o alttan almıyor aranızda sanki bir rekabet...telefonla haber alıp daha sonrasında yüzleşme var bu erkekle :S 2.kare fotoda ise sende anlarsın az çok yollar var uzunca sen bir yola gideceksin kısa bi zaman sonra yolda bekleyen var seni özlemiş bir bekleyen. 3.kare de dudak dudağa iki çift :) aşk demek kavuşmak demek....E ve S harfli birinden haber var sen birinden bir kız arkadaşından ya da bu akraban da olabilir bir yanlış görmüşsün yada göreceksin kabahatli olduğu için özür dileyecek senden...Dileğin kısa vakitte olacak senin...4.kare de şekillerde aynı diğerleri gibi.Tabak çok düşünceli olduğunu gösteriyor boşver diyemeyen bir yapın var sanki kafana taktın mı takıyorsan hep rahat kafasına hiçbir şeyi dert etmeyen insanlara imreniyorsun senin elinde değil dertlenmen kolay gibi gözüküyor...C harfi baş harfi C bu Ç de olabilir hızlı haber var bu kişiden hatta peş peşe haberler var sanki bir mesajlaşma bir telefon trafiği yaşayacaksın hane içine ay doğuyor sevinç ve göz aydınlığınız var bir sınav mı bir iş görüşmesimi bir şey sonuçlanacak ve senin için pozitif bir durum olacak sevineceksin kalp çıkmış seni seven erkeğin kalbidir bu seni düşünüyor özlüyor seviyor...Bu kadar cnm valla şekilleri bu kadar yorumlayabildim inş sana uyar...

evet çok doğru :) bi ilişkim var bir dargın bir barışık gidiyor.. ve kafam çok karışık, sıkıntılı.. tek harfleri çok çıkaramadım, bende olan harfler daha çok aslında :)
çok teşekkür ederim sağolunn, umarım dediğiniz gibi güzel olur :)

illa isim de olması şart değil harflerin soyadında da olabilir kişilerin..ilerde çıkar herhalde kimdir o harfler belli olur bence iyi bakalım hakkında hayırlısı olsun :) öyle mi barışık küs durumda mısınız inşallah mutlu olursunuz hayır olsun sonunuz

illa isim de olması şart değil harflerin soyadında da olabilir kişilerin..ilerde çıkar herhalde kimdir o harfler belli olur bence iyi bakalım hakkında hayırlısı olsun :) öyle mi barışık küs durumda mısınız inşallah mutlu olursunuz hayır olsun sonunuz

anladım bakalım görelimm :) bugün barıştık ama bakalım bi süredir pek alttan alan yok dediğiniz gibi..
hayırlısı olsun inşallah, tekrar teşekkür ederim :)

merhaba canım belki hatırlarsın ocak şubat ayı gibi falıma bakmıştın. bu gün fal kapattım. bakacak kimse bulamadım. bir bakabilirsen çok sevinirim.geçen yorumladığın falda söylediğin bazı şeyler çıktı hayatımda. lütfen çok rica ediyorum. Eki Görüntüle 823696 Eki Görüntüle 823697 Eki Görüntüle 823698 Eki Görüntüle 823699 Eki Görüntüle 823700 Eki Görüntüle 823701 Eki Görüntüle 823702 Eki Görüntüle 823703 Eki Görüntüle 823704 Eki Görüntüle 823705 Eki Görüntüle 823706 Eki Görüntüle 823707 Eki Görüntüle 823708 Eki Görüntüle 823709 Eki Görüntüle 823710 Eki Görüntüle 823711

Son düzenleyen: Moderatör:
X