• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kahvaltı takımı,çay takımı,yemek takımı çok mu fazla???

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
şimdi benim kahvaltı takımım var hisardan da yemek takımı,çkb seti çelik set teflon set düdüklü,çaydanlık,çay tepsisi,tabağı,bardağı kaşığı, cezve filan 1990 tl ye aldım.Bernardo danda 1 alana 1 bedavadan porselen country 23 parça çay seti beğendim ve uygun geldi bana şimdi bişşi soracam kızlar ayriyeten evleneceğim zamanda günlük takım alırım mutlaka bu kadar tabak fazlamı olur çalışan bayanım evlenincede öyle olacak ne dersiniz bunların içinde hangisi gereksiz olur :26:

canım pasta çay seti almak için bende bi ara çok heves etmiştim ama sonradan baktım her taraf tabak çanak dolacak yemek takımımı sadece yemek için kullanacağım diye bir şey yok servis tabaklarını pasta seti olarak kullanabilirim

eğer değişiklik istersem kahvaltı takımımın da günlük takımımın da tabakları çok uygun zaten hepsine uyumlu desensiz bir iki servis tabağı aldıktan sonra bence yeterli olacak :34:

Kütahyadan yemek takımım var
Yine Kütahya kahvaltı takımım var
Porlanddan kuzenimin aldığı günlük yemek takımım var
Nişanlımla kendimizin oluşturduğu renkli bir takımım var
Anneannemin hediyesi/hatırası Almanyadan gelen bir yemek takımım var
ve hala burada gördüklerimden beğendiklerim oluyor
nişanlım yunan müzikleri eşliğinde bunları kıracak mıyız dese de :)
ben seviyorum :)
onun için bana göre alabilirsiniz yani :)

Kütahyadan yemek takımım var
Yine Kütahya kahvaltı takımım var
Porlanddan kuzenimin aldığı günlük yemek takımım var
Nişanlımla kendimizin oluşturduğu renkli bir takımım var
Anneannemin hediyesi/hatırası Almanyadan gelen bir yemek takımım var
ve hala burada gördüklerimden beğendiklerim oluyor
nişanlım yunan müzikleri eşliğinde bunları kıracak mıyız dese de :)
ben seviyorum :)
onun için bana göre alabilirsiniz yani :)

iyi fikirmiş bu kadar tabağı koyacak yer bulamazsak eğleniriz bari :1:

Haklısınız kızlar bernardonun o takımını çok beğenmiştim ama sanırım almamak daha iyi :31:

canım bana da fazla gibi geldi benim bernardodan bi yemek takımım var bide bernardo dan 60parçalık günlük yemek takımım.ayrıyeten kahvaltı takımı dahi almadım zira gereksiz buluyorum günlük yemek takımının servis ve pasta tabaklarını kahvaltı için kullanacağım ayrıca kapaklı porselen kahvaltılıklar alıp bunlara uydurdum çayı zaten cam bardak/kupa da içmekten keyif alırım.özetle herşeyi evlilikten önce alıp hevesleri bitirmemeli diye düşünüyorum.aldıklarını güle güle kullan:)

canım bana da fazla gibi geldi benim bernardodan bi yemek takımım var bide bernardo dan 60parçalık günlük yemek takımım.ayrıyeten kahvaltı takımı dahi almadım zira gereksiz buluyorum günlük yemek takımının servis ve pasta tabaklarını kahvaltı için kullanacağım ayrıca kapaklı porselen kahvaltılıklar alıp bunlara uydurdum çayı zaten cam bardak/kupa da içmekten keyif alırım.özetle herşeyi evlilikten önce alıp hevesleri bitirmemeli diye düşünüyorum.aldıklarını güle güle kullan:)

çok sağol canım almadım bende zaten bernardonun country çay setide bitmişti :9:

kütahya porselenden biri gümüş biri altın yaldızlı iki takımım var dı 12 kişilik. hisarın kampanyasından da bi 12 kişilik daha yemek takımım oldu bronz renge çalan bone china . ne pasta takımana ne kahvaltı takımına yer kalmadı ortalık tabak kaynıo bir arkadaş demiş taverna müziğinde kırıcakmıyız die aynı tepkiyi ben de alıyorum :1: :1: çok karıştırmamak lazım makul oranda almak eskidikce yenilemek en mantıklısı. hisarı alarak bi hata yaptım ama çatal bıcak takımıyla aldım çatal bıcak takımının fiyatına ikisinide almış oldum valla ucuza geldi çok gelirse anneme veririm napim artık :51: :31:

o kadar para verıp taverna muzığınde tabak kırmak bana çok anlamsız ve saçma gelıyor arkadalar boşverın öyle şeyleri.
Damlanın söylediğine katılıyorum bende.Yemk tabaklarının setınden kahvaltı için kullanabılırsınız güzel olur.Bende almayacağım kahvaltı setı gereksiz buluyorum.Her taraf çanak çömlek dolmasın :)

bende şimdi kahvaltı takımıyla misafir yemek takımı var günlüğe çok az tabak alıcam :6: haklısınız kızlar evi doldurmamak lazım :12:

canım bence aldıkların yeterli ki çoğu günlük yemek takımında pasta tabağı da yer alıyor.. pasta seti almak yerine 2. bir günlük takım alabilirisin zira misafir için olanı değil günlükleri kullanılacak ve günlük takıma daha fazla ihtiyacın olacak.. ben de bir ara çok beğendim pasta setlerini ama almamaya karar verdim.. onun yerine bir günlük yemek takımım var ikincisini almayı düşünüyorum... :34:

şimdi benim kahvaltı takımım var hisardan da yemek takımı,çkb seti çelik set teflon set düdüklü,çaydanlık,çay tepsisi,tabağı,bardağı kaşığı, cezve filan 1990 tl ye aldım.Bernardo danda 1 alana 1 bedavadan porselen country 23 parça çay seti beğendim ve uygun geldi bana şimdi bişşi soracam kızlar ayriyeten evleneceğim zamanda günlük takım alırım mutlaka bu kadar tabak fazlamı olur çalışan bayanım evlenincede öyle olacak ne dersiniz bunların içinde hangisi gereksiz olur :26:

bu tamamen kişinin zevkine, fikrine ve bütçesine göre değişir.
bence alınabilir, ben de günlük yemek takımı, misafir yemek takımı, çay seti ve kahvaltı takımı aldım ayrı ayrı. burdan bakabilrsin

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...asladim-betuld-nin-ceyizi-p.html#post28033698

hala daha günlük kahvaltı takımı vs alasım var.
ama ben çok severim tabak çanağı ve kalabalık aileyiz 2 taraftan da, misafiri de çok severim bol bol çağırırım diye düşünüyorum çalıştığım halde.

ama gayet te yemek takımının servis tabakları kullanılabilir kahvaltıda da..
tamamen sana kalmış,

kızlar bende günlük takım alıcam zaten ayrıca çay seti almam sanırım gerçi bu bernardodaki set harika evet ama ne yapayım stokta kalmamış :6: şu an adayımı bulma aşamasındayım hisar çok uygundu o yüzden bu kadar aldım aslında adayı bulup evlenmeye karar verincede devam ederim :9:

benım bernardo dan aldıgım 12 kişilik porselen takımım ve 6 k,işilik gunluk takımım var.

porselenlerı sadece (ozel) mısafır geldgı zamn cıkarıyorum zira cok begenerek aldım kullanmaya kıyamıyorum :)))
gunluk yemek takımı yetıyor yani. zaten calışıyormussun fazla gelen gıden olmaz. bende cok heves ettım sunu da alıyım bunu da alıyım dıye, aldırmadı arkadaslarım, iyiki de aldırmamıslar :)))

benım bernardo dan aldıgım 12 kişilik porselen takımım ve 6 k,işilik gunluk takımım var.

porselenlerı sadece (ozel) mısafır geldgı zamn cıkarıyorum zira cok begenerek aldım kullanmaya kıyamıyorum :)))
gunluk yemek takımı yetıyor yani. zaten calışıyormussun fazla gelen gıden olmaz. bende cok heves ettım sunu da alıyım bunu da alıyım dıye, aldırmadı arkadaslarım, iyiki de aldırmamıslar :)))

şu an ben o moddayım ama allahtan kredi kartı limitlerim dolu :52:

Back
X