- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
buraya hep dert yazıyorum ama akıl verin kızlar napıcam ben ek besinlere başlayalı neredeyse 2 ay olacak ama benim oğlum daha alışamadı. önceleri sadece armut yiyordu. onu da kendi tutup yiyordu. şimdi onu da yemiyor. kavanoz sebze püresi yiyordu onu da kesti. eskiden ağzına kesinlikle kaşık almıyordu şimdi alıyor ama yemiyor. çalıştığım için bakıcıya bırakıyorum. ben gelene kadar aç karnına bekliyor. beni görünce de saldırıyor. yalnızca meme istiyor.inek sütü alerjisi olduğu için hazır mama da veremiyorum. soya bazlı mama yapıyorum mesela muhallebi ama öyle bir tiksiniyor ki, yemiyor. oğlum ilk 5 ayında tombik bir bebekti. yanakları tombiş tombişti. şimdi boyu uzadı 7. ay boy 74 kilo 9400. bunu söyleyince oğlun çok iyi diyorlar. doktoru da iyi diyor ama siz anne olarak beni anlarsınız. aylardır kilo almıyor oğlum. boy uzayınca daha zayıf görünüyor. kafayı yicem. napıyım ben? bebekleriniz en çok neleri severek yiyor, bana yazar mısınız? bu akşam bir çorba yaptım çok sevdi. öyle mutlu oldum ki. baya yedi. hergün aynısından yediricem artık. başka neler yapılır?