• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar kafayı yiyecegim artık bir yardım lütfen??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Kızlar bana da yardım edin :KK43: ben artık çatlıyorum ölecem artık 9 martta adet gördüm 24 martta ilişki yaşadım adet 10 gün gecikti gittim doktora kan testi idrar testi filan hepsini yaptırdım negatif çıktı. Bide doktor bana tarlusal verdi 3 günde ben adet gördüm ped doldu kahverengi akıntı var di ilk ama sonradan kırmızı da oldu ama ağrı hiç hissetmeidm olmuyormuş gibiydi 7 gün sürdü pet dolması mayısla geldik gene adet 6 gün gecikti ay kafayı yiycem dün tarlusal içtim gene napacahimi şaşırdım ayrıca hamile olcam 11 haftalık olması lazım hiç bir belirti yok üstüne görme mı yaşadım ben ne yaşadım bilmiyorum ki

Kızlar bana da yardım edin :KK43: ben artık çatlıyorum ölecem artık 9 martta adet gördüm 24 martta ilişki yaşadım adet 10 gün gecikti gittim doktora kan testi idrar testi filan hepsini yaptırdım negatif çıktı. Bide doktor bana tarlusal verdi 3 günde ben adet gördüm ped doldu kahverengi akıntı var di ilk ama sonradan kırmızı da oldu ama ağrı hiç hissetmeidm olmuyormuş gibiydi 7 gün sürdü pet dolması mayısla geldik gene adet 6 gün gecikti ay kafayı yiycem dün tarlusal içtim gene napacahimi şaşırdım ayrıca hamile olcam 11 haftalık olması lazım hiç bir belirti yok üstüne görme mı yaşadım ben ne yaşadım bilmiyorum ki
geçmiş olsun? pkos olmasın sakın. (polikistik over)..

Bilmiyorum sağ kasigim biraz ağrı yapıyor hamilelik midir nedir anlamadım ki hep düzensiz ama bu mayıs nisan beni bitirdi bide 24 mart beri ilişkide yasamadim

Bu ay evet test yapmadım ama negatif olan şey nasıl pozitif olur ki kan testini 10 gün sonra yaptırdım negatif dedi ultrasyon da yoktu ozaman bide 6 haftalikdi gözükür du birde adet oldum adet olduktan sonra hamile olunurmu

Âdetlerim düzensiz zaten tarlusal dan sonra adet olunca üstele medim
düzgün bir doktora git bacım rahatsızlığın tam olarak neymiş öğren..biz pkosluların her ay yaşadığı sıkıntılar bunlar..evliysen ve çocuk düşünüyorsan tedavi görmen gerekir belki..geçmiş olsun inşallah

Sence şuan hamilemiyim kuzum ama adet olan insan hamile olurmu ?? Internette tarlusal icio adet olan hamile olmaz diyor ama nebiliyim bacım şaşırdım kaldım artık birde hamilelik belirtiside yok 11 hafta kilo bile almadım

Sence şuan hamilemiyim kuzum ama adet olan insan hamile olurmu ?? Internette tarlusal icio adet olan hamile olmaz diyor ama nebiliyim bacım şaşırdım kaldım artık birde hamilelik belirtiside yok 11 hafta kilo bile almadım
hamile olduğunu pek zannetmiyorum zaten düzensizmiş adetlerin..en iyisi doktora git birdaha test yapın sonra tedaviye başlayın derim..iyice hormonların bozulmasın hemen git doktora :)

Saol kuzum allah böyle dert vermeisn :( seninde bebegin olsun inşallah şu ramazan günü hayırlı zaman da hayırlı gunde olsun

Back