Kızlar kafayı yicem valla billa :(

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
40
Daha önce de konu açmıştım sünnet sonrası ödem diye başka bölüme taşındı ordan da kimse görmedi lütfen bi süre duruma sevinirim sayın Mune Mune
Dr normal diyor ama şişlik hala tam geçmedi ve sünnet kilodunu çıkardık kıyafeti değiyor acıyor diye durmuyor oğlum. Ve babasına gidecek napıcam ben ya batikon duş fayda etmedi.E ne zaman geçicek normalse anlamadım. Başına gelen geç iyileşen var mı sünnet kilodunu varken değmedipinden normal yürüyor ama normal çamaşırla sanki dün sünnet oldu canı da kıymetli sanırım yeter artık nerdeyse bi ay oldu nereye kadar giydircem bi akıl verin nooluuur :KK43:

Oğlum 14 günlüktü sünnet olduğunda ve hiç öyle şişlik filan olmadı 10 güne düzeldi.
Başka bir doktora daha mı sorsan acaba ?

Tam.olarak ne zaman sünnet oldu ?
Ben oğlum için yumuşak bardak kapatmıştım uzun süre değdiğinde açıyor diyordu.
Çıplak durdursanız biraz belki faydası olur.

Canım babasına gidicek bi hafta kaldı öyle sorun olacak yani sünnet kilodu ile bide denize falan gircek

Ne kadar süre durdu bardak ile

Bilemedim.
Oğlum 3 aylıktı. Sünnet külodunun plastik kısmını kesip yapıştırdık yaklaşık 10 günde iyileşti..
İlk bir kaç gün şişlik oldu merhemi vardı onu sürdük.

Başka doktora götürseniz. Ya da psikolojik mi acaba?

Ben dört aylıkken yaptırdım. Bir haftada sanırım iyileşti. Şimdi o farkında ya biraz da kendisi abartiyor olabilir. Yazık çocuklara, keşke bebekken yaptirsaydiniz. Bence büyük bir travma bu sünnet olayı. İnsanın en hassas bölgesi kesiliyor kolay mı? Çocuk da ufacık bile acisa korkuyordur.

Bilemedim.
Oğlum 3 aylıktı. Sünnet külodunun plastik kısmını kesip yapıştırdık yaklaşık 10 günde iyileşti..
İlk bir kaç gün şişlik oldu merhemi vardı onu sürdük.

Başka doktora götürseniz. Ya da psikolojik mi acaba?
Batikon dedi bize sürdük çok az farketti evde olsa neyse de babasına gidicek öyle olmaz ki

Ben dört aylıkken yaptırdım. Bir haftada sanırım iyileşti. Şimdi o farkında ya biraz da kendisi abartiyor olabilir. Yazık çocuklara, keşke bebekken yaptirsaydiniz. Bence büyük bir travma bu sünnet olayı. İnsanın en hassas bölgesi kesiliyor kolay mı? Çocuk da ufacık bile acisa korkuyordur.
Keşke yaptırsaydım çok üzülüyorum yaa :KK43:

Bakın doktorunuz neden batikon veriyor anlamadım gitti. Fito krem süreceksiniz. 2 günde iyileşecek bana dua edersiniz. Biz fito krem sürdük.
Ablamın oğluna da batikon vermişlerdi ama şişti yine işe yaramadı ve canı acıyordu. Ben fito krem verdim ve çocuğun pipisi iyileşti.

Bakın doktorunuz neden batikon veriyor anlamadım gitti. Fito krem süreceksiniz. 2 günde iyileşecek bana dua edersiniz. Biz fito krem sürdük.
Ablamın oğluna da batikon vermişlerdi ama şişti yine işe yaramadı ve canı acıyordu. Ben fito krem verdim ve çocuğun pipisi iyileşti.
Tamam canım alıcam adı mı öle tama adı ne

evet batikon sürmeyin. ben 6 aylıkken yaptırdım. bizimde ilk davul gibiydi ve şekli şemalı çok tuhaftı ben çok garipsiyodum mosmor gibiydi et parçası. eşim normal diyordu. 1 ay sonra rengi ve şişliği normale döndü. ama batikon çok saçma. ama belki mikrop kapma riski gördüğü için vermiştir. günde bikerede olsa batikon sürün. diğer zamanlar fito olabilir veya furacin.

777C82A7-9FE4-4BD6-B01D-361EA033CF00.jpeg
Bu işte
Tamam canım alıcam adı mı öle tama adı ne

evet batikon sürmeyin. ben 6 aylıkken yaptırdım. bizimde ilk davul gibiydi ve şekli şemalı çok tuhaftı ben çok garipsiyodum mosmor gibiydi et parçası. eşim normal diyordu. 1 ay sonra rengi ve şişliği normale döndü. ama batikon çok saçma. ama belki mikrop kapma riski gördüğü için vermiştir. günde bikerede olsa batikon sürün. diğer zamanlar fito olabilir veya furacin.
Yok canım ödem için dedi

Benim oğlumda yaklaşık 5 aylıkken sünnet oldu 10 gün sonra iyileşti diyebilirim... aklı kestiği zaman ve ayaklandığında yaptırmak çok zor oluyo ablam oğlunu 14 aylıkken yaptırdı bin pişman oldu çok zorlandı çocuk yürümeye başladığından düşe kalka yarası şişti onunda zor iyileşti bide sürekli ağlardı altının açılmasını istemezdi Allah sizede kolaylık versin
Merhemini sürekli sürüyorsunuz dimi kaç yaşında çocuğunuz bilmiyorum ama keşke bi müddet yatsa fazla hareket etmese daha kolay iyileşirdi bide doktor bize sünnetten 2 gün sonra hergün duşa sokmamızı önermişti siz bence iyi bi doktora gösterin ödemi geçirecek ilaç falan verir

Benim oğlumda yaklaşık 5 aylıkken sünnet oldu 10 gün sonra iyileşti diyebilirim... aklı kestiği zaman ve ayaklandığında yaptırmak çok zor oluyo ablam oğlunu 14 aylıkken yaptırdı bin pişman oldu çok zorlandı çocuk yürümeye başladığından düşe kalka yarası şişti onunda zor iyileşti bide sürekli ağlardı altının açılmasını istemezdi Allah sizede kolaylık versin
Merhemini sürekli sürüyorsunuz dimi kaç yaşında çocuğunuz bilmiyorum ama keşke bi müddet yatsa fazla hareket etmese daha kolay iyileşirdi bide doktor bize sünnetten 2 gün sonra hergün duşa sokmamızı önermişti siz bence iyi bi doktora gösterin ödemi geçirecek ilaç falan verir
Bize hiç bi krem vermedi hatta koşsun oynasın bi gün sonra bişey olmaz dedi ben de araştırdıkça neden krem vermedi şaşırıyorum

X