How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar kafam cok karışık yardimci olabilirmisiniz

nhl6134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
5
3
1
36
İyi akşamlar öncelikle.
Adet gunume 5 gun kala beta hcg sonucum 6.21 cikti iki sonra tekrarladışımda 27.48 çıktı adet gunume 3 gün var sizce değer nasıl.Daha önce kimyasal gebelik yasadim aynısı olmasnda korkuyorm

Bence değerin gayet iyi canım benim adete 4 gün kala 20 çıktı bir dahada baktırmadım değerime. Rahat ol stres yapma allahın izniyle yükselecek değerin önce kese sonra kalp atışını dinleyeceksin şimdiden hayırlı olsun :)

İyi akşamlar öncelikle.
Adet gunume 5 gun kala beta hcg sonucum 6.21 cikti iki sonra tekrarladışımda 27.48 çıktı adet gunume 3 gün var sizce değer nasıl.Daha önce kimyasal gebelik yasadim aynısı olmasnda korkuyorm
Erken yaptırdığın icin az gibi geliyor .

Bence değerin gayet iyi canım benim adete 4 gün kala 20 çıktı bir dahada baktırmadım değerime. Rahat ol stres yapma allahın izniyle yükselecek değerin önce kese sonra kalp atışını dinleyeceksin şimdiden hayırlı olsun :)
Hayırlısı insallah Allah isteyen herkese nasip etsn

İki günde bir tekrarlanan lazım. Sizin degeriniz kaç çıktı acaba
Dün adet olmam gereken tarihti ve bende yaptım testi 262 çıktı diyorum ki şimdi perşembe günü mü gitmeylim cuma mı

İyi akşamlar öncelikle.
Erken yaptırdığın için az geliyor olabilir sana ama adetime de var diyorsun iyi yani değerin 2 günde bir tekrarlar 2 ye katlanır inşallah :dua:

Back