Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken yaptırdığın icin az gibi geliyor .İyi akşamlar öncelikle.
Adet gunume 5 gun kala beta hcg sonucum 6.21 cikti iki sonra tekrarladışımda 27.48 çıktı adet gunume 3 gün var sizce değer nasıl.Daha önce kimyasal gebelik yasadim aynısı olmasnda korkuyorm
Canım ben dün kan testi yaptım ve tekrarlıyıcam kan testi tekar hangi gün gitmem gerek yenidenErken yaptırdığın icin az gibi geliyor .
İki günde bir tekrarlanan lazım. Sizin degeriniz kaç çıktı acabaCanım ben dün kan testi yaptım ve tekrarlıyıcam kan testi tekar hangi gün gitmem gerek yeniden
Hayırlısı insallah Allah isteyen herkese nasip etsnBence değerin gayet iyi canım benim adete 4 gün kala 20 çıktı bir dahada baktırmadım değerime. Rahat ol stres yapma allahın izniyle yükselecek değerin önce kese sonra kalp atışını dinleyeceksin şimdiden hayırlı olsun :)
Dün adet olmam gereken tarihti ve bende yaptım testi 262 çıktı diyorum ki şimdi perşembe günü mü gitmeylim cuma mıİki günde bir tekrarlanan lazım. Sizin degeriniz kaç çıktı acaba
Yarın gidebilirsinizDün adet olmam gereken tarihti ve bende yaptım testi 262 çıktı diyorum ki şimdi perşembe günü mü gitmeylim cuma mı
Teşekkür edermYarın gidebilirsiniz
Canım ben dün kan testi yaptım ve tekrarlıyıcam kan testi tekar hangi gün gitmem gerek yeniden
Evet canım bende öyle yapıcam da aklıma takılan dün yaptığıma göre yarın mi gitmeylim yoksa diğer gün mü diye2 gun arayla aynı yere aynı saatlerde yaptır canım , sonuç yanıltmasın senı
Erken yaptırdığın için az geliyor olabilir sana ama adetime de var diyorsun iyi yani değerin 2 günde bir tekrarlar 2 ye katlanır inşallahİyi akşamlar öncelikle.
Adet gunume 5 gun kala beta hcg sonucum 6.21 cikti iki sonra tekrarladışımda 27.48 çıktı adet gunume 3 gün var sizce değer nasıl.Daha önce kimyasal gebelik yasadim aynısı olmasnda korkuyorm
Evet canım bende öyle yapıcam da aklıma takılan dün yaptığıma göre yarın mi gitmeylim yoksa diğer gün mü diye
Sağol canımyarın yaptırabılırsın aynı yere
48 saat sonra hesapla canim .Canım ben dün kan testi yaptım ve tekrarlıyıcam kan testi tekar hangi gün gitmem gerek yeniden