• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar kafam çok karışık yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ladymiracle

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
213
224
303
35
Bu ay şöyle bişey oldu. Adetime 2 gün kaldı ama dün akşam koyu kahverengi kanama gibi iç çamaşırımda leke vardı. Bugün acaba yerleşme kanaması mıydı diye erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Sizce sonuç doğru mudur? Doğruysa neden böyle bi lekelenme oldu acaba bir problem mi var? 2 aydır deniyoruz bu ayda hayallerim hüsran oldu sanırım🥺

Bu ay şöyle bişey oldu. Adetime 2 gün kaldı ama dün akşam koyu kahverengi kanama gibi iç çamaşırımda leke vardı. Bugün acaba yerleşme kanaması mıydı diye erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Sizce sonuç doğru mudur? Doğruysa neden böyle bi lekelenme oldu acaba bir problem mi var? 2 aydır deniyoruz bu ayda hayallerim hüsran oldu sanırım🥺
Her insanda farklı şeyler olabilir ama benimde genelde adetten iki veya bir gün önce kahverengi lekelenmem olunca bi kaç gün sonra sökülüyor adetim eğer içiniz rahat değilse bi kaç gün sonra testi tekrar edebilirsiniz ama 2 ay az bi zaman zaten daha yolun başı bu kadar stres etmeyin akışına bırakın 😊

Belki gebelik yeni başlamıştır. Canım o yüzden değere yansımamıştır iki gün sonra tekrar yap. Testi yükleyebilir misin ? Bazen gölge gibi çizgi oluyor

Her insanda farklı şeyler olabilir ama benimde genelde adetten iki veya bir gün önce kahverengi lekelenmem olunca bi kaç gün sonra sökülüyor adetim eğer içiniz rahat değilse bi kaç gün sonra testi tekrar edebilirsiniz ama 2 ay az bi zaman zaten daha yolun başı bu kadar stres etmeyin akışına bırakın 😊
Elimde olmadan stres yapıyorum 🙈 inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eder

Elimde olmadan stres yapıyorum 🙈 inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eder
Seni çok iyi anlıyorum bizde bi senedir deniyoruz olmuyor insan stres yapıyor istemeden doktora falan gittik herşey normal ama gerisi nasip artık yapacak bişey yok

Yerlesme kanamasindan ancak 4 5 gün sonra cikar testte hamilelik yerlesir yerlesnez idrarda hcg degeri cikmaz

Back
X