• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kaç netınız var ve bolumuz ne?

netlerime bakana kadar iyi geçtiğini düşünüyordum sadece 4 net yükselmiş. 87 netim var:(

90 çıktı benim. Fen branşım da.
Çok zor, tuhaf bir sınavdı.
Yeter mi yetmez mi bilemiyorum ama 90 çıktığına şükrediyorum, daha düşük de olabilirdi,
yazın da 90 yapmıştım çünkü.

benimde 97,5 arkadaşlar çok şükür 15 net yükselttim..sınıfçıyım birinci bölümüm 81 bilmiyorum olurmu sizce herhangi birinde(kadro yada sözleşme)

benimde 97,5 arkadaşlar çok şükür 15 net yükselttim..sınıfçıyım birinci bölümüm 81 bilmiyorum olurmu sizce herhangi birinde(kadro yada sözleşme)

Canım maşallah iyi yapmışsın, benim hedefim de en az 100 dü :(
İlk bölüm 104, eğitim 90 benim de.

Eğitimin iyi ama ilk bölüm çok yüksek değilmiş, sınıf öğretmenliğine çok alım var ya,
kadrolu olmasa bile sözleşmeli şansın vardır canım, kesin gibi hatta.
İnşallah canım gönlümüze göre olsun.

Eğitimin iyi ama ilk bölüm çok yüksek değilmiş, sınıf öğretmenliğine çok alım var ya,
kadrolu olmasa bile sözleşmeli şansın vardır canım, kesin gibi hatta.
İnşallah canım gönlümüze göre olsun.[/I][/B][/QUOTE]

inşallah canım Allah herkese emeğinin karşılığını verir inşallah..

papatya_2004 öncelikle tebrik ederim netlerin çok güzel
senden ricam çalışma tekniğini ya da taktiğini paylaşır mısın? Ben sosyal bilgiler mezunuyum ve istediğim gibi olmadı 2010 Kpss
2011 için çalışmalıyım üstelik hamileyim bu süre zarfında nasıl çalışmalıyım, Allah izin verirse 2011 Mart annesi olucam. Hangi kaynakları tavsiye edersin, her iki oturum için de, şimdiden teşekkürler.Allah gönlünüze göre versin İnşallah hepinizin.Amiiiin.

papatya_2004 öncelikle tebrik ederim netlerin çok güzel
senden ricam çalışma tekniğini ya da taktiğini paylaşır mısın? Ben sosyal bilgiler mezunuyum ve istediğim gibi olmadı 2010 Kpss
2011 için çalışmalıyım üstelik hamileyim bu süre zarfında nasıl çalışmalıyım, Allah izin verirse 2011 Mart annesi olucam. Hangi kaynakları tavsiye edersin, her iki oturum için de, şimdiden teşekkürler.Allah gönlünüze göre versin İnşallah hepinizin.Amiiiin.

Canım teşekkür ederim.Netlerim güzel ama işe yaramayacak gibi hissediyorum yine :(

Ders çalışmak için özel bir tekniğim yok inan ki.
Yargı ya da yediiklim yayınlarının eğitim bilimleri modüler setleri çok güzel,
bu yayınlara ait soru bankası, denemeler de alabilirsin.
Konuları okudum, soru çözdüm, 2 kez bitirdim eğitim konularını.

Gy-Gk de data yayınlarından çalışmıştım ben, bu konuda en iyi kaynak hangisi
bilemiyorum ama datayı severek çalıştım, yeterli oluyor sınav için de.

Matematiğe öss kitaplarından çalıştım bu sene, sıfırdan öğrenir gibi mat-geometri
çalıştım, soru çözdüm 5 ay boyunca canım.
Kpss matematiği çok zorluyorlar, 20 kolay soru varsa; 10 tanesi ciddi zor oluyor.

Canım bebeğin hayırla doğar inşallah...

Papatya_2004 Gk Gy de ihtiyaç yayınları hakkında bir fikrin var mı?
Eğitimde yargı düşünüyorum ben de ama diğerine ne alayım şaşırdım.

Papatya_2004 Gk Gy de ihtiyaç yayınları hakkında bir fikrin var mı?
Eğitimde yargı düşünüyorum ben de ama diğerine ne alayım şaşırdım.

Canım takip ettiğim bir forum sitesi var, sınavla, sorularla, kaynaklarla ilgili,
orada ihtiyaç gy-gk çok bahsediliyor, övülüyor.
Bu yayından hiç çalışmadım ama insanlar çok memnunmuş.

Eğitimde zaten yargı, yediiklim modüler en beğenilen iki yayın.

papatya_2004 canım çok teşekkür ederim mesajımı yanıtlamışsın,
anladığım kadarıyla konu çalışmanın yanında bol soru çözmenin ve tekrarın önemi var , eşim sözleşmeli sosyal bilgiler öğretmeni.O da malum sözleşmelileri kadroya alacakları günü beklediğinden çalışmadı,ama son açıklamaya göre "sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi umutsuz görünüyor" derse çalışmaya başlayacak. biz Mardindeyiz,hatta ilçedeyiz. Burda KPSS anlamında dersane de yok ki verimli ve disiplinli olayım.Zaten gidecek olsam bir kaç ay gidebilirdim, bebişten dolayı.
Eski kaynaklarım var yeni mi alayım 2011 baskısını mı bekleyeyim hayırlısı artık.
İnşallah Allah emeğinin karşılığını verir, umutsuzluğa düşme lütfen, yolu bitirmişsin, hedefine ulaştın elinden gelenin fazlasını yapmışsın, atanacaksın hocam mutlu haberlerle İnşallah.

papatya_2004 canım çok teşekkür ederim mesajımı yanıtlamışsın,
anladığım kadarıyla konu çalışmanın yanında bol soru çözmenin ve tekrarın önemi var , eşim sözleşmeli sosyal bilgiler öğretmeni.O da malum sözleşmelileri kadroya alacakları günü beklediğinden çalışmadı,ama son açıklamaya göre "sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi umutsuz görünüyor" derse çalışmaya başlayacak. biz Mardindeyiz,hatta ilçedeyiz. Burda KPSS anlamında dersane de yok ki verimli ve disiplinli olayım.Zaten gidecek olsam bir kaç ay gidebilirdim, bebişten dolayı.
Eski kaynaklarım var yeni mi alayım 2011 baskısını mı bekleyeyim hayırlısı artık.
İnşallah Allah emeğinin karşılığını verir, umutsuzluğa düşme lütfen, yolu bitirmişsin, hedefine ulaştın elinden gelenin fazlasını yapmışsın, atanacaksın hocam mutlu haberlerle İnşallah.

Canım benim ne güzel yazmışsın, içimi ısıttın gerçekten:71:

Yeni baskı kitapları almanı tavsiye ederim.
Eşin de çalışsın canım, beaber çalışırsanız, birbirinizi motive edersiniz,
dershaneye gitmek şart değil inan ki.
Ben 5 senedir girerim ve hep 83-84-85-86 gibi puanlar aldım ve dershaneye de hiç gitmedim.
Hergün 2-3 saat ayırıp; konu çalışıp, soru çözersen olur rabbimin izniyle.

Canım sözleşmelileri kolay kolay kadrolu yapmazlar, eşin güvenmesin,
sana da destek olsun çalışın beraber.

Evet aynen dediğin gibi bu sene beraber çalışacağız, bayramda memlekete gidince artık ordan bakarım yeni KPSS kitaplarına, o zamana kadar da heralde yeni baskılar çıkar.İnan bıktım ya ev hep kitap dolu oldu, bakmayacağımız KPSS leri verelim diyoruz eşimle.
Bu arada Maşallah ne güzel puanlar almışsın ben onları hiç görmedim bile. Kader bize de gülecek mi:)

Evet aynen dediğin gibi bu sene beraber çalışacağız, bayramda memlekete gidince artık ordan bakarım yeni KPSS kitaplarına, o zamana kadar da heralde yeni baskılar çıkar.İnan bıktım ya ev hep kitap dolu oldu, bakmayacağımız KPSS leri verelim diyoruz eşimle.
Bu arada Maşallah ne güzel puanlar almışsın ben onları hiç görmedim bile. Kader bize de gülecek mi:)

Bizim ev de öyle :)
Her deliğin altından kpss kitapları fırlıyor, her sene yeni çıkan basımı almak gerekiyor.
Kpss demek, güncel bilgi demek...

Rabbim kolaylıklar versin inşallah bizlere canım.

Canım aldığım puanlar işime yarasa bir de :84:

Papatya_2004 teşekkürler cevap verdiğin için,
Aklın yolu bir derler en iyisi o yayını almak galiba.
Ben de evde hazırlanıcam ve senin bu puanları maşallah evde çalışarak alman içimi rahatlattı.
inş. işine de yarar,hangi bölüm mezunusun?Kaç gerekiyor sana?
Bir de Eğitim bilimlerine çalışırken nasıl bir sistem kullandın?Yani oturup tek tek hepsini ezberledin mi?
Herkes eğitim ezber işi diyor. :26:

90 çıktı benim. Fen branşım da.
Çok zor, tuhaf bir sınavdı.
Yeter mi yetmez mi bilemiyorum ama 90 çıktığına şükrediyorum, daha düşük de olabilirdi,
yazın da 90 yapmıştım çünkü.

papatyaaa..seni örnek alıyorum darısı başıma:1:

Son düzenleme:
ben de 90 net yaptım cok kolay souları kaçırdım kalıtım cevaplıyı mesela,monolog,gizil öğrenme içime oturud valla bunları yapabilirdim..tevhid i tedrisatı da anlamadım bence yanlış cevaplı..yani 95 net olaiblirid ama hayırlsı bakalım..

bnm de 103 netm var temmuzdakınde 89du yükselttim baya ben hep yediiklimden çalıştım dıyebilirim gerçekten tavsıye edıyorum

kızlar bölümleride yazarsanız daha yararlı olur..bende hep yedi iklim çalıştım:1:

Back