- 8 Şubat 2021
- 13
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Glchnnn705
Bugün kanda beta hcg 728 çıktı kaç haftalık gebeyim bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 haftalık gebesiniz hayırlı olsunBugün kanda beta hcg 728 çıktı kaç haftalık gebeyim bilgisi olan var mı?
Benim yarın ne çıkacak aceba inşallah vardır bende de gebelik. 4.5 haftalık olabilir sizindeBugün kanda beta hcg 728 çıktı kaç haftalık gebeyim bilgisi olan var mı?
Ben 3-4 haftalık zannediyordum doktor daha yeni deyince çok tesekkur ederim5 haftalık gebesiniz hayırlı olsun
İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin çünkü acaba sorusu çok kötü bi durum Allah gönlünüze göre versin inşallahBenim yarın ne çıkacak aceba inşallah vardır bende de gebelik. 4.5 haftalık olabilir sizinde
Yani beta değerine göre öyle sayısal verilere göre 3-4 haftalık da olsa içinizde büyüyen minicik bir kalp var Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın aminBen 3-4 haftalık zannediyordum doktor daha yeni deyince çok tesekkur ederim
Son adet tarihinizin başlangıç günü nedir acabaBugün kanda beta hcg 728 çıktı kaç haftalık gebeyim bilgisi olan var mı?
Doktor daha yeni demisşe öyledir, kese görüntülendiğinde daha net bilgi alırsınızBen 3-4 haftalık zannediyordum doktor daha yeni deyince çok tesekkur ederim
Çol tesekkur ederimDoktor daha yeni demisşe öyledir, kese görüntülendiğinde daha net bilgi alırsınız
Son adet tarihine göre hesap yapılıyor genelde ama gelişim açısından doğru bir sonuca ulaşmak için keseyi görmesi gerekir o yüzden söylüyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsunÇol tesekkur ederim
11 ocakta başlamıştıSon adet tarihinizin başlangıç günü nedir acaba
Çık teşekkür ederimİnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin çünkü acaba sorusu çok kötü bi durum Allah gönlünüze göre versin inşallah
4 hafta 2 günlük ☺sağ salim gelsin inşallah11 ocakta başlamıştı