Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geçikmiştiNegatif çıktığında regliniz gecikmiş miydi
Son adet tarihim ağustos ayı düzenli değil reglim o yüzden hesalayamıyorumSon adet tarihinizin ilk gününden hesaplanır.
Ozaman Doktor ultrasonla belirler haftasını endişelenmeyin sağlıkla gelsin.Son adet tarihim ağustos ayı düzenli değil reglim o yüzden hesalayamıyorum
2000 değeri için bir sorun yoktur dimi ? Öğrendiğimden beri sağlıklı beslenmeye yürüyüş yapmaya çalışıyorum amaOzaman Doktor ultrasonla belirler haftasını endişelenmeyin sağlıkla gelsin.
Önemli olan iki günde ikiye katlanmasi sayının önemi yok. İki gün sonra gene bakılır kana..2000 değeri için bir sorun yoktur dimi ? Öğrendiğimden beri sağlıklı beslenmeye yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama
Umut vermek istemem ama bende testte pozitif gördüm sonra kan verdim çıkmadı 13gün sonra 2072 sonucunu gördüm meme hassasiyetim bulantım var ve ilişkiden sonra lekelenme yaşadım öyle test yaptım anladımbenim de reglim 4 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı gün kan verdi negatif bugün gecikmemin 11. günü kasıkta iğne batması baş dönmesi birde 1 hafta önce açık pembe bir lekelenmem oldu sizce hala umut var mı sizin süreciniz nasıldı sağlıkla doğsun bebeğiniz :)
Umut vermek istemem ama bende testte pozitif gördüm sonra kan verdim çıkmadı 13gün sonra 2072 sonucunu gördüm meme hassasiyetim bulantım var ve ilişkiden sonra lekelenme yaşadım öyle test yaptım anladım
18 ekim adet günü idrar testi negatifUmut vermek istemem ama bende testte pozitif gördüm sonra kan verdim çıkmadı 13gün sonra 2072 sonucunu gördüm meme hassasiyetim bulantım var ve ilişkiden sonra lekelenme yaşadım öyle test yaptım anladım
Sanırım öyle yarın doktora gideceğim kalp atışı duyulur mu5 haftayı aşan bir gebelik değeri bu.
5haftalık değilde bence 3falan olsa diğer kandada çıkardı diye düşünüyorum ikiz olabilir diye düşünüyorum5 haftalık minik :) Sağlıkla gelsin inşallah
bende öyle hissettim nedenseee :) bi anda 2000lere çıkması nediirr inanılmaz bişey bu5haftalık değilde bence 3falan olsa diğer kandada çıkardı diye düşünüyorum ikiz olabilir diye düşünüyorum
Evet çok şaşkınım yarın gideceğim doktora görebilirse keseyi anlarım inşallah sağlıklıdırbende öyle hissettim nedenseee :) bi anda 2000lere çıkması nediirr inanılmaz bişey bu
7 haftada duyuluyor ama hiç belli olmaz miniğin işi :))))Sanırım öyle yarın doktora gideceğim kalp atışı duyulur mu
Ayy yaz buraya olur mu çok merak ediyorumEvet çok şaşkınım yarın gideceğim doktora görebilirse keseyi anlarım inşallah sağlıklıdır