kızlar jagler bayan parfümü yardımcı olur musunuz?

mugebaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
280
0
0
İstanbul
jagler bayan parfümü hakkında daha öncede başlık açtım fakat göremedim başlığı neyse demiştim ucuz parfüm ama güzel bi koku jagler kalıcıda değil ama günlük kullanım için güzel.siz nasıl buluyorsunuz bu kokuyu.çok daha pahalı parfümlerden alamadığım gül kokusunu alıyorum bu parfümde miskli sanırım pudralı gittikçe temiz bi çiçek kokusuna dönüşüyor cevaplarınız için teşekkürlerbayanssulusmile

çok eski ve bilindik bi koku olmasına rağmen erkeğini çok beğeniyorum hatta bayılıyorum diyebilirim.. bayanını hiç görmedim denemedimde ama mutlaka bakacağım erkeği gibi beğenirsem alırım mutlaka, daha önce hiç dikkatimi çekmemiş hayretfisfisfis

benim kullandığım bir parfümdür kendisi kokusu oldukça ağırdır ama ben bayılırım ki normalde ağır okulardan haz etmem ama jaggle rbenim için ayrıdır galiba üstümde tek kalıcı parfüm o olduğu için bir tane fıslatsam 2gün kalıyor ama başka hiç bir parfümde bu etkiyi malesef göremeiyorum bu da çiçek kokularından hoşlandığım için olsa gerek onlar çok hafif olduğu için uçuyorla rkalmıyorla rama jaggler ağır bir koku olduğu için kalıyor ve sevdiğim bir koku olduğu için benim vazgeçilmezim oluveriyoryalnız denicek olanlar varsa ilk sıktığınız anda asla koklamayın üstünden bir 3dakika geçsin zira bayılabilrsiniz ve asla 3fıstan fazla sıkmayın kendinizi boğmak isteyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…