Gelinlik Modelleri Kızlar izmirde simge moda evi?

hayat83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
21
0
Gelinliğimi diktirmeyi düşünüyorum.Simge moda evi kafama yattı gibi.Ama kemeraltındada var birsürü gelinlikçi ve istediğin modeli çok daha uygun fiyata dikiyolar.Ben kararsızım kemeraltındakiler iyi dikebilirmi diye.
Eğer bi fikriniz varsa simge moda evi yada nida gelinlikle ilgili ,paylaşırsanız sevinirim.temmuz sonunda düğünüm var ve butun moda evleri geç kaldığımı söyledi.Moralim çok bozuk:KK43:

bu moda evLerini biLmiyorum canım ama gecen hafta izmirde madam burcuya siparisini verdim geLinLigimin. hic kimse bana cok gec kaLdında demedi. Temmuz 15te aLıcam geLinLiğimi 1 agustosta dügünüm var. hatta daha erken istesem daha erkende tesLim edecekLerdi.
bu iki moda evinin zorunLuLugu yoksa madam burcuya bak derim.
koLay geLsin opuyorumnanaktan

benim arkadaşımda simge modaevinde diktirio gelinliğini.22 temmuzda düğünü var.geçen gün karar verdiler.ona orda kimse geç kaldınız falan dememiş.nie geç kalınsın ki hem 2 ay öncesinden sipariş veriliyor.

bende sımge moda evınde dıoktırıyorum gelınlıgımı. sımdılık cokk memnunum...

Benim öğrenmek istediğim dikimleri güzel mi? ona göre randevu alacağım.madam burcu bornovodaymış dimi?

kızlar bu simge moda evi çankaya da köşede değil mi? vitrinine bakıyorum ara ara, çok güzel hazır gelinlikler var. hazırların fiyatları nasıl peki ve diktiklerini kaça dikiyor? fiyat bilgisi verebilir misiniz?

kesinlikle tavsiye etmiyorum, özellikle özel dikim gelinlik isteyenler varsa uzak durulması gereken bir firma. Hizmetleri amatör olmasına rağmen fiyatları oldukça yüksek. deneyip beğendiğiniz gelinlikle size teslim edilen gelinlik arasında acayip bir fark var.

X