Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım,
ben 1 yıldır solante acnes güneş koruyucu losyonu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum,
akne tedavisi görürken kullanmaya başlamıştım o yüzden akneli ciltler için özel olanını kullanıyorum ama lekeli ciltler için, yaşlanma karşıtı falan gb çeşitleri de var.
güneş kremi değil losyon olduğu için yağlı değil ağırlık hissi asla yapmıyor
tavsiye ederim
ben de bu ürünü düşünüyorum akneli bir cildim olduğu için. bir sorum olacak, acaba bu losyon renkli mi? hani bazı güneş kremlerinin aynı zamanda kapatıcı özelliği oluyor ya, o açıdan soruyorum...
ben 19 yaşındayım dün teyzemin tavsiyesi üzerine avene aldım . aldıktan sonra sürdüm sevgilim bile aa ne güzel olmuş yüzün dedi .) yüzümü bi parlattı sanki :) biraz daha kullanıyım daha düzgün bi yorum yaparım :)
aslında bende avene düşünüyorum geçen sebamed sordum satıcı çok yoğun bi yapısı var yağ bezesi yaptı dedi aveneyi göz altına falan kullanabiliyormusun canım kaç faktörlü ve ne kadara aldın :)
içeriğinde pudra var canım, sürünce cilt rengini 1 ton açıyor, pembe lekeler, çiller falan kamufle oluyor
ama eğer fondoten tarzı bir kapatıcılıktan bahsediyorsan öyle bir özelliği yok sanırım
27 yaşındayım.yüzüm karma siyah noktalarım var burnum ve çenemde. ergenlik dönemimde hiç sivilce sorunum olmadı senede 1 tane ya çıkar ya çıkmazdı. sonra sebamed kullanmaya başladım. yüzümde çiller var koyulaşmasın diye yaz - kış hep kullandım 1 sene kadar . sivilce yapmaya başladı ve beze gibi bişeyler oluştu cildimde alerji gibiydi. bıraktım sebamed yaptığını düşündüğümden. sivilce oluştu hep yüzümde. internetten baya bi araştırdım la roche ve biodermanın güneş koruyucuları karma yağlı ciltlere çok uygunmuş paraben falan içermeyen bu ikiisiymiş.
bioderma akn mat 30spf ve La Roche Posay Anthelios AC SPF30 Fluide Extreme (Yağlı ve Akneli Ciltler için bu ikiside)
ben baya bi araştırdım benim gibi araştıranlara yardımcı olsun :)
bioderma kullanıyorum ben sivilcelerim duruldu valla sonunda.
ben 19 yaşındayım dün teyzemin tavsiyesi üzerine avene aldım . aldıktan sonra sürdüm sevgilim bile aa ne güzel olmuş yüzün dedi .) yüzümü bi parlattı sanki :) biraz daha kullanıyım daha düzgün bi yorum yaparım :)