Efsun18 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2017 425 216 103 21 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efsun18 #1 Merhaba kizlar haftaya 1 haftalik tatil icin istanbula gitmeyi dusunuyorum avrupa yakasinda temiz guvenilir uygun otel bilem varmi arti tavsiye edeceginiz Guzel doga parklari yada illaki gezilmeden olmaz dediginiz yerler varmi lutfen istanbulda yasayanlar yada tecrubesiolanlar yardim ederse cok sevinirim
Merhaba kizlar haftaya 1 haftalik tatil icin istanbula gitmeyi dusunuyorum avrupa yakasinda temiz guvenilir uygun otel bilem varmi arti tavsiye edeceginiz Guzel doga parklari yada illaki gezilmeden olmaz dediginiz yerler varmi lutfen istanbulda yasayanlar yada tecrubesiolanlar yardim ederse cok sevinirim
D dgdln Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2019 11.740 21.550 348 22 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efsun18 #2 Rosa44 .!.: Merhaba kizlar haftaya 1 haftalik tatil icin istanbula gitmeyi dusunuyorum avrupa yakasinda temiz guvenilir uygun otel bilem varmi arti tavsiye edeceginiz Guzel doga parklari yada illaki gezilmeden olmaz dediginiz yerler varmi lutfen istanbulda yasayanlar yada tecrubesiolanlar yardim ederse cok sevinirim Genişletmek için tıkla... Öğretmen evlerini de arayın onlar da uygun fiyatlı oluyor
Rosa44 .!.: Merhaba kizlar haftaya 1 haftalik tatil icin istanbula gitmeyi dusunuyorum avrupa yakasinda temiz guvenilir uygun otel bilem varmi arti tavsiye edeceginiz Guzel doga parklari yada illaki gezilmeden olmaz dediginiz yerler varmi lutfen istanbulda yasayanlar yada tecrubesiolanlar yardim ederse cok sevinirim Genişletmek için tıkla... Öğretmen evlerini de arayın onlar da uygun fiyatlı oluyor
Efsun18 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2017 425 216 103 23 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efsun18 #3 dgdln .!.: Öğretmen evlerini de arayın onlar da uygun fiyatlı oluyor Genişletmek için tıkla... Ama memur olmak falan gerekmio mu orda kalmak için
dgdln .!.: Öğretmen evlerini de arayın onlar da uygun fiyatlı oluyor Genişletmek için tıkla... Ama memur olmak falan gerekmio mu orda kalmak için
D dgdln Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2019 11.740 21.550 348 23 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efsun18 #4 Rosa44 .!.: Ama memur olmak falan gerekmio mu orda kalmak için Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok
Rosa44 .!.: Ama memur olmak falan gerekmio mu orda kalmak için Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok
minis Duyduğunuz kadar kötü,bildiğiniz kadar iyiyim :) Kayıtlı Üye 25 Aralık 2006 2.076 662 363 36 İstanbul 25 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efsun18 #5 Sultanahmetteki çoğu otel güvenilir turistik bölge çoğu da uygun