ehliyeti var cnmforklift operatörü galiba...
Ama onda ehliyet vs gerekir öyle gel çalış olmazzz
bizim icin cok önemli bi sorn bu dalga gecmek icin lütfen baska kapıya gitbacım sen neden kaşının üstündeki göze kadar soruyosun sadece merak ettim
ehliyeti var cnm
cnm yazının basındada yazıyo cok baska alakasız bi bölüme aktrarıyolar diye yazdım yani tanıdıgı yok o yüzden iş frma ismide verdimO zaman o işi yapan tanıdığı da varır; açacak telefonu soracak Ahmet; Mehmet sen kaç alıyorsun diye....
cnm yazının basındada yazıyo cok baska alakasız bi bölüme aktrarıyolar diye yazdım yani tanıdıgı yok o yüzden iş frma ismide verdim
pepside calısan tanıdıgınız varmı diye
forklift operatörü ama her iside yapıyo yani calıstıgı kurumda pepsidede forklift oparatörü olarak istediler ama maas belli degil bende orda calısan tanıdık varmı diye soruyorum sartları nasıl dyeEşiniz hali hazırda forklift operatörü mü yoksa başka bir iş mi yapıyor?
forklift operatörü ama her iside yapıyo yani calıstıgı kurumda pepsidede forklift oparatörü olarak istediler ama maas belli degil bende orda calısan tanıdık varmı diye soruyorum sartları nasıl dye
kaşının üstündeki göz??enteresan...bacım sen neden kaşının üstündeki göze kadar soruyosun sadece merak ettim
söyleki simdi 12 saat calısıyo bazen mesaide kalıyo 1800 2000 arası ama orda sırf 8 saat ve mesai yok maasta 1300 demisler yani acaba diyorum icerden burda yokmu pepside calısanmaaşı üç kuruş az bile olsa pepsi büyük ve kurumsal bir firma bsosyal olanakları, sağlık sigartası, primlerileri oldukça iyidir. bence iyi bir teklif.