kızlar iş secimi :(((

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
esim baska bi firmada calısıyor ama basak bölüme akrarıcaklarmıs
portif oporatörü olarak
pepside calısan tanıdıgınız varmı
is burda verilmis
esimde kararsız gitmekte
maası nasıl pepsico da yada pepside portüf öperatörü olarak calısan tanıdıgınız varmı
acil yazın kızlar bu aksam karar vericez esimle

O zaman o işi yapan tanıdığı da varır; açacak telefonu soracak Ahmet; Mehmet sen kaç alıyorsun diye....
cnm yazının basındada yazıyo cok baska alakasız bi bölüme aktrarıyolar diye yazdım yani tanıdıgı yok o yüzden iş frma ismide verdim
pepside calısan tanıdıgınız varmı diye

cnm yazının basındada yazıyo cok baska alakasız bi bölüme aktrarıyolar diye yazdım yani tanıdıgı yok o yüzden iş frma ismide verdim
pepside calısan tanıdıgınız varmı diye

Ben de diyorum ki forklift operatörü ehliyeti varsa o çevreden arkadaşı vardır. Yani forklift operatörü tanıdıkları; onları arasın.

Ben yazdığından şimdi başka iş yaptığını yeni yerinde forklift operatörü olacağını anlıyorum. Ben yanlış anladıysam bilemem ama aynı işi yapan tanıdıkları olma ihtimali onun daha fazladır. Zira o ehliyetler vs eğitimlerle alınıyor; insanlar da o arada tanışıyor.

Eşiniz hali hazırda forklift operatörü mü yoksa başka bir iş mi yapıyor?
forklift operatörü ama her iside yapıyo yani calıstıgı kurumda pepsidede forklift oparatörü olarak istediler ama maas belli degil bende orda calısan tanıdık varmı diye soruyorum sartları nasıl dye

forklift operatörü ama her iside yapıyo yani calıstıgı kurumda pepsidede forklift oparatörü olarak istediler ama maas belli degil bende orda calısan tanıdık varmı diye soruyorum sartları nasıl dye

Şimdi anladık; baştan böyle sorsan da anlasak...

İş görüşmesinde maaş ve haklar konuşulur zaten; herkese aynı verilmez ki bu devirde; kişiye göre kıdeme göre vs

maaşı üç kuruş az bile olsa pepsi büyük ve kurumsal bir firma sosyal olanakları, sağlık sigartası, primlerileri oldukça iyidir. bence iyi bir teklif.

maaşı üç kuruş az bile olsa pepsi büyük ve kurumsal bir firma bsosyal olanakları, sağlık sigartası, primlerileri oldukça iyidir. bence iyi bir teklif.
söyleki simdi 12 saat calısıyo bazen mesaide kalıyo 1800 2000 arası ama orda sırf 8 saat ve mesai yok maasta 1300 demisler yani acaba diyorum icerden burda yokmu pepside calısan

Işi teklif edene etraflıca sorsun, bu eşinin en doğal hakkı, en doğru bilgiyi onlar verebilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…