Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelin İç GiyimKızlar internetten iç çamaşır alanınız var mı
merhaba bende aynı şeyi yazacaktım tesadüf oldu :) ben vintage hastasıyım türkiyede instagramda biri satıyor ancak fiyatları çok fazla. aliexpres diye bir sitede çok güzel modeller çok uygun fiyata bu siteden alışveriş yapan varmı hanımlarrr bi baksanızzz bayuılırsınızzz :)
merhaba bende aynı şeyi yazacaktım tesadüf oldu :) ben vintage hastasıyım türkiyede instagramda biri satıyor ancak fiyatları çok fazla. aliexpres diye bir sitede çok güzel modeller çok uygun fiyata bu siteden alışveriş yapan varmı hanımlarrr bi baksanızzz bayuılırsınızzz :)
canım orasıda çin malı sağlıksız ya biliyorum ben bi tane bişi almıştım kalitesizdi. Aynen bende bakıyorum çok pahalı satıyo hepsi bulursan sende bana yaz özelden reklam olmasın :) şöyle farklı çekici şeyler olsun :)
aslında benim deneyip aldığım ve memnun kaldığım bir yer var ancak buranın eski bir üyesi olmama rağmen daha çok okuyucu olarak kaldım o yüzden burdan yazmak yerine isterseniz özelden mesaj atabilirim