- 26 Ağustos 2022
- 323
- 152
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Kızlar bir arkadasima bu ilacı önermiş doktoru ertesi ay hamile kalmış folik asitin bir türü . Bunu kullananiniz varmı veya çevrenizden duyduğunuz kadarıyla bilgilendirirseniz sevinirim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetliyken mi kullanmaya başladın yoksa zamanı yok mu :)ben kullanıyorum bu ay başladım bakalım göreceğiz faydası oldu mu :)
Valla ben adet olmadan başladım doktor oyle bi zaman vermedi al kullan dedi herhangi bi zamanda başladım. Once myostol positive kullandım o bitti şimdi de inofolic başladım bakalım reglimi beklıyorum klomen başlayacağız reglin 2.günü gel klomen başlayalım dedi doktor canım heyecanla beklıyorum ben de :)Adetliyken mi kullanmaya başladın yoksa zamanı yok mu :)
Klomene doktorum 5.gunu başlatmıştı beni :) bakalım bende alayım bir hafta daha bekleyeyim de 10 gün geçti adetim acaba mi dedim :) çok heveslenmiyorum adetim duzenli olmadığı için ama hadi inşallahValla ben adet olmadan başladım doktor oyle bi zaman vermedi al kullan dedi herhangi bi zamanda başladım. Once myostol positive kullandım o bitti şimdi de inofolic başladım bakalım reglimi beklıyorum klomen başlayacağız reglin 2.günü gel klomen başlayalım dedi doktor canım heyecanla beklıyorum ben de :)
yaaa hayırlısı olsun hakkımızda benim reglim düzensiz hormonlarda bi sorun yok ama yumurtalarda pcos gorunumu var dedi doktor. o yuzden regl gunumu de bilemiyorum geçen ay tarlusalla 23ünde oldum bu ay da üç aşağı 5 yukarı o sıralarda bekliyorum bakalım :) 2 3 gündür göğüs hassasiyeti yaşıyorum regl olucam sanırım ara ara ya hamileysem diyorm ama sonra umutlanmamak için unutmaya çalışıyotum çünkü muhtemelen değilim :)Klomene doktorum 5.gunu başlatmıştı beni :) bakalım bende alayım bir hafta daha bekleyeyim de 10 gün geçti adetim acaba mi dedim :) çok heveslenmiyorum adetim duzenli olmadığı için ama hadi inşallah
Ben dayanamicam sanırım yarın sabah bı kan vereyim ona göre adet söktürücü içerim diye düşündümyaaa hayırlısı olsun hakkımızda benim reglim düzensiz hormonlarda bi sorun yok ama yumurtalarda pcos gorunumu var dedi doktor. o yuzden regl gunumu de bilemiyorum geçen ay tarlusalla 23ünde oldum bu ay da üç aşağı 5 yukarı o sıralarda bekliyorum bakalım :) 2 3 gündür göğüs hassasiyeti yaşıyorum regl olucam sanırım ara ara ya hamileysem diyorm ama sonra umutlanmamak için unutmaya çalışıyotum çünkü muhtemelen değilim :)
geçti mi reglin :)Ben dayanamicam sanırım yarın sabah bı kan vereyim ona göre adet söktürücü içerim diye düşündüm
11 gün geçti verdim az önce kangeçti mi reglin :)
11 gün geçti verdim az önce kan
Akşam üstü çıkar sonuç sanırım haber veririm hiç ihtimal vermiyorum ama hadi inşallah ona göre söktürücü fln kullanırım bu ara da Erzincanlı misiniz Kullanıcı adınızın sonunda24 vardaaa haber ver lütfen bana da olur mu ne zaman çıkacak gaza gelip ben de mi versem
ahah evet canım erzincanlıyım :) olsun hayırlı olan olsun insallah ben de regl olmayı bekliyorum olsam ovulasyon testi yapıcam önümüzdeki ay tutturacağıma inanıyorumAkşam üstü çıkar sonuç sanırım haber veririm hiç ihtimal vermiyorum ama hadi inşallah ona göre söktürücü fln kullanırım bu ara da Erzincanlı misiniz Kullanıcı adınızın sonunda24 varda
Bende Erzincanda tayinciyim 7 aydır burdayım İstanbul uskudardan geldim memleketin emin ellerdeahah evet canım erzincanlıyım :) olsun hayırlı olan olsun insallah ben de regl olmayı bekliyorum olsam ovulasyon testi yapıcam önümüzdeki ay tutturacağıma inanıyorum
Bende bende bu ay çatlatma iğnesi klomen o folik vitamin hepsini denicem bu ay kacari yok canıma tak etti artıkahah evet canım erzincanlıyım :) olsun hayırlı olan olsun insallah ben de regl olmayı bekliyorum olsam ovulasyon testi yapıcam önümüzdeki ay tutturacağıma inanıyorum
ahah çok iyi canım allah kolaylık versin inşallah memleket sana iyi baksın inşallah uğurlu gelsin inşallah :)Bende Erzincanda tayinciyim 7 aydır burdayım İstanbul uskudardan geldim memleketin emin ellerde
ya hiç sorma ben de göğüslerim acıyor birkaç gündür YA VARSA diyorum sonra umutlanmamak için unutmaya calisip teglimi bekliyorum bu ay her şeyi denicemBende bende bu ay çatlatma iğnesi klomen o folik vitamin hepsini denicem bu ay kacari yok canıma tak etti artık
Zaman geçmiyor bana valla işe koydum kendimi evi silip supuruyorum geçen sefer verdiğim de akşam üstü 5 gibi çıkmıştı sonuçahah çok iyi canım allah kolaylık versin inşallah memleket sana iyi baksın inşallah uğurlu gelsin inşallah :)
ya hiç sorma ben de göğüslerim acıyor birkaç gündür YA VARSA diyorum sonra umutlanmamak için unutmaya calisip teglimi bekliyorum bu ay her şeyi denicem
özel mesaj atar mısın bana konuşalım burayı meşgul etmeyelim :)Zaman geçmiyor bana valla işe koydum kendimi evi silip supuruyorum geçen sefer verdiğim de akşam üstü 5 gibi çıkmıştı sonuç