kızlar inanılmaz fiyata abiye elbise

casine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
52
1
34
Merhabalar kızlar ;

Resimde gördüğünüz abiyemi kına gecemde yalnız 2 saatliğine giymiş, sonrasında bildiğiniz gibi bindallımı giymiştim.

Bu kadar uygun fiyata satmamın sebebi, hem kınamda giydiğim elbiseyi tekrar giymeyecek olmamdır. Zaten pek de tarzım değil, annemin ısrarıyla böyle süslü, hareketli bir şey giydim, zaten o satın almış.
Yalnız şöyle bir durum var ki bindallıyı giymek için heyecanla abiyeyi çıkarırken fermuarını bozdum. daha doğrusu nedendir bilinmez fermuara metalden fren koymamışlar, hızla aşağı indirince fermuar rayından çıktı. o anlık heyecanla hızlı davrandım sanırım. 10 liraya bir terzide yaptırabilirsiniz.

Elbise yurtdışına da ihraç yapan Esmina markadır.

Elbise orijinalinde mini ( diz üstü) fakat ben arkasına kuyruk eklettirdim. Yine annemin ve terzimin yönlendirmeleriyle. Kına gecemde kısa elbise uygun olmuyormuş aslında ben öyle giymek istemiştim. o yüzden hem uzun gibi durmasını hem de kısa olmasını istedim. dolayısıyla kuyruk yaptırdık. Yine hem böyle uzun hem de terzide kuyruğu çıkartırarak kısa da giyebilirsiniz. Kuyruğu evde kendiniz de sökebilirsiniz, bana terzi öyle demişti, ileride kısa giymek istersem diye. Boynunda da bir şal var, resimde yok ama onu da göndereceğim.

Resimlerde de gördüğünüz gibi elbisenin karnındaki taşlara uygun olacak şekilde aldığım ama tarzıma çok uygun olmayan takı setini de göndereceğim. Yine bu taşlara uygun saç tokalarını da göndereceğim.

Bedeni 36 ama ben 36-38 beden arasıyım, çoğu elbisem 38dir. Bana 36 iyi oldu. Sanıyorum 38 beden giyen arkadaşlara da olacaktır.

Elbiseyi İstanbul Avcılar, İncirli veya Üsküdar civarında oturan arkadaşlara elden teslim edebilirim. Kendim Üsküdarda oturuyorum.

Hepsini 50 liraya bırakıyorum arkadaşlar, tekrardan giymeyeceğim için dolabımda yer kaplamasını istemiyorum açıkçası. Birilerinin işine yarasın.

Eklentiler

• IMG_0307.JPG
    IMG_0307.JPG
    166,8 KB · Görüntüleme: 351
  • IMG_0308.JPG
    IMG_0308.JPG
    214,7 KB · Görüntüleme: 332
  • IMG_0310.JPG
    IMG_0310.JPG
    213,9 KB · Görüntüleme: 339
  • IMG_0312.JPG
    IMG_0312.JPG