Kızlar imdat!

evlenmek isteyen adam net olur. bir benden geçti bir gel iste bir ciddiyiz bir sevgili değiliz.. tek bir çizgide ilerlemiyorki. bir öyle bir böyle neyine güveneceksiniz?

Sizi kırmak üzmek istemem ama bence sizinle yedek anahtar niyetiyle görüşüyor. Hakkınızda hayırlısı ve doğru olan olur umarım... :/

Noktalama işaretleriyle bir sorununuz mu var acaba? Okurken çok zorlandım.
Onun haricinde bence adam dengesiz. Boşverin gitsin. Ciddi değil de ciddiymiş gibi göstermeye çalışan birisi bence.

mana aramaktansa ben olsam direk sormayi tercih ederim.... birde cogu kadin her bir harekette bir mana ariyor ama erkek ler düz düsünceli varliklar ....

bana göre sizinle sevgili olmayi degilde , zaman gecirmeyi tercih ediyor sanki yoksa farkli atismalar olurdu ....

Sormaya düşünmeye gerek yok Adam niyetini gayet açık belli etmiş.evlenmeye niyeti yok.evlenecek kadin değil eglenecek kadın arıyor.siz her dönüşünde kabul ettiğiniz icin size geri dönüyor. Duygusal bir mana yüklemek uzgunum çok saflık olur gibi geliyor.

ARAP SACI GIBI ADAM.. anlam veremedim cozemedimde belki seni seviyordur ama evlenmek istemiyordur.. belkide hic sevmiyordur sadece seninle vakit gecirmek hosuna gidiyordur ..

ah cnm boyle adamlarla bende tanıstım bır turlu cozemezsın ne oldugunu.koskoca adam yaptıkları lıselı cocuklar gıbı.bana pek guvenılır gıbı gelmedı.bence bıraz kendnı ondan uzak tut ve sana karsı tavırları konusması nasıl ızle.sana karsı durumunu boyle anlayabılırsın.senı sevıyorsa ztn senınle bagını hıc koparmaz.

acaba neden boşanmış..çapkınlıktan mı.?aldatma falansa hiçç bulaşma bence...

kaybettiğiniz zamana yazık 35 yaşında adamın ağzı gözü oynamaz öyle.
sağlam ayakkabı değil.

Hiç bosuna cool ayagina yatma oyle degilsen. Ben evlenmek istiyorum ciddi iliski istiyorum deyin. Sen ne istedigini bilmiyorsun ben boyle belirsizlikten hoslanmiyorum deyin. Net olmaya zorlayin diğer türlü adamin işine geliyor ne diye ekmegine yag surcen hayat kısa

Sen cool ayaklarına yatarsan o da yatar. Sonra bakarsın ciddiyet isteyen bir kız bulmuş ve kuş yuvadan uçmuş.
Yine de pek ciddiyete gelecek bir çocuk gibi görünmüyor.

Sadece vakit geçiriyor, çok da gelecek düşündüğünü sanmam. Zaten evlilik gibi bir düşüncesi yok. Evlilik düşüncesi olan bu konuda bir öyle bir böyle konuşmaz.
Sadece zaman kaybı.

Bu adam fazla tecrübeli bayanları nasıl kendine bağlayacağını falan biliyo ve kendisi bağlanmak istemiyo. özgür yaşamak istiyo, ciddi bi ilişki istemiyo. sizdende hoşlanıyo, bu şekilde sizin vaktinizi çalıyo sadece. sözün özü o adamdam bi cacık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…