- 26 Haziran 2010
- 14
- 8
- 86
- Konu Sahibi baloncukkk
Selamlar :) saclarimi 1 senedir kuaforde maviye boyatiyorum, tamamen degil ama sadece bir kismini. kuafor saclarimi surekli ozensiz boyadigi icin ayni isi ben kendim evde yapmaya karar verdim. kuaforum barcelino marka boya kullaniyo, bi de boyayla oksidan karistirdigini soylemisti. bunu internette arastirip satin alabilecegim bi web sitesi buldum. karisimi evde hazirlayip yumurta fircasiyla kendi kendime saclarimi boyayabilirim diye dusundum.
size sormak istedigim, sacimin gercek rengi kumral, boyayla birlikte % kaclik oksidan satin almam gerekir? loreal oksidan alsam iyi midir?, bunu boyayla kaca kac karistirmam gerekir? o karisim sadece boya ve oksidan mi yoksa ona sicak su falan da ekleniyor mu? ve dikkat etmem gereken baska seyler var midir?
simdiden cok tesekkur ederim :)
size sormak istedigim, sacimin gercek rengi kumral, boyayla birlikte % kaclik oksidan satin almam gerekir? loreal oksidan alsam iyi midir?, bunu boyayla kaca kac karistirmam gerekir? o karisim sadece boya ve oksidan mi yoksa ona sicak su falan da ekleniyor mu? ve dikkat etmem gereken baska seyler var midir?
simdiden cok tesekkur ederim :)