• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar imdat evde sac boyarken boya + oksidan ile ilgili

baloncukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
14
8
86
Selamlar :) saclarimi 1 senedir kuaforde maviye boyatiyorum, tamamen degil ama sadece bir kismini. kuafor saclarimi surekli ozensiz boyadigi icin ayni isi ben kendim evde yapmaya karar verdim. kuaforum barcelino marka boya kullaniyo, bi de boyayla oksidan karistirdigini soylemisti. bunu internette arastirip satin alabilecegim bi web sitesi buldum. karisimi evde hazirlayip yumurta fircasiyla kendi kendime saclarimi boyayabilirim diye dusundum.
size sormak istedigim, sacimin gercek rengi kumral, boyayla birlikte % kaclik oksidan satin almam gerekir? loreal oksidan alsam iyi midir?, bunu boyayla kaca kac karistirmam gerekir? o karisim sadece boya ve oksidan mi yoksa ona sicak su falan da ekleniyor mu? ve dikkat etmem gereken baska seyler var midir?

simdiden cok tesekkur ederim :)

selam tekrar, simdi baska bi sayfadan gordum urunun ozelliklerini boyle yazmislar:
. Saçın Rengini açın yada direkt açılmış saça uygulayın.
. Özellikle metal olmayan bir kap kullanın.
. Bir tarak veya boya fırçası yardımı ile ürüne hiç bir katkı maddesi ilave etmeden direkt saça uygulayın.
. İstenen renk yoğunluğuna göre 15-20 dakika boyayı saçta bekletin.
. Boyadan sonra saçınızı şampuanla köpürterek duru su akıncaya kadar yıkayınız ve kremleyiniz.
. Arzuya göre saçın rengi açılmadan da kullanılırsa orjinal renkten açık veya koyu renkler elde edilebilir....

ben de oksidan karistirmadan kullansam nasil olur sizce?

kızlar mavi siyah loreal majirel kuaför boyasına yüzde kaçlık oksidan kullanılır bileniniz var mı?

Back