• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızlar imdat cevap!!!!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

semay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
50
1
86
İstanbul
slm kızlar sizin bebeginizde gazlı olarakmı yapıyor kakasını 3 aydır devam ediyor sizin nasıl benim bildiğim sesiiz olmaz mı? :dance: bu arada anniş görünmüyo haberi olan var mı?

valla anne sütü alırken benm kızım da öyle yapıyordu gürültüsünü duyuyordum,şimdi kokusunu alıyorum..
anniş tr dedir.

Benim oğluşum genelde kakasını sesli yapıyor,bir gaz çıkarması var koca adam sanırsınız..Sadece anne sütü veriyorum.

benım oglum da çok sesli yapıyor,violanın dedigi gibi koca adam sankı:))ama oyle olması daha ıyı ne guzel ıste gazını rahatca cıkarıyor.neden telaşlandın anlamadım

slm cnm diger çocuklarımda görmedigim için olsa gerek , annelik içgüdüsü işte telaşlanıyorum. bir sorun var sanıyorum 17 yıl sonra anneligi tatmak sil baştan çok güzel tarifini anneler bilir.;)) cvbın için tşkler . rabbim herkezin çocugunu bagışlasın...svg.ler.

Back