Kizlar iltihapim cok var

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Kızlar akintim çok oluyor adetim bitiyor hemen ertesi günü akintim başlıyor takı diğer adetime kadar nasıl yapmam lazım böyle hamile kalmam mümkün mu

Kızlar akintim çok oluyor adetim bitiyor hemen ertesi günü akintim başlıyor takı diğer adetime kadar nasıl yapmam lazım böyle hamile kalmam mümkün mu
Canım bende gittim akıntı gebeliğe engel olabilir dedi banada o kremle fitili verdi sen işe yaramamış dedin ama ben krem bitince adet oldum fitille daha başlamadım bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını sen ne için kullandın acaba

Iltihapim akintim çok vardı kullandim ama aynı akintim iltihabim

Doktora görün akintina göre fitil veriri bende de coktu üç günlük fitil verdi daha da akıntım hiç olmadı

Hangi fitili verdi acaba
Doktora bı gir de kuzum herkezde aynı vermez bana verdisana yaramaz belki sana verdi bana yaramaz alltan muayenesi ile bakıp veriyo akışına rengine kokusuna filan sınır testi alır gibi çubukla baktı da verdi bana

Merhabalar, iki ayrı kadın doğum doktoruna gittim, kasık ve bel ağrımdan dolayı, vajinal kültür yaptı ama herhangi bir sorun çıkmadı. Ama iç çamaşırımda hep açık sarı lekeler oluşuyor ve zaman, zaman kasık ve bel ağrımda devam ediyor, anlamadım bir türlü

Akıntı için verdi spralimi çıkarmaya gitmiştim 2 ay önce ozmaan baktı alt muayene yaptı dedi iltihabin çok var verdi hap ve krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…