Canım bende gittim akıntı gebeliğe engel olabilir dedi banada o kremle fitili verdi sen işe yaramamış dedin ama ben krem bitince adet oldum fitille daha başlamadım bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını sen ne için kullandın acaba
Canım bende gittim akıntı gebeliğe engel olabilir dedi banada o kremle fitili verdi sen işe yaramamış dedin ama ben krem bitince adet oldum fitille daha başlamadım bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını sen ne için kullandın acaba
Doktora bı gir de kuzum herkezde aynı vermez bana verdisana yaramaz belki sana verdi bana yaramaz alltan muayenesi ile bakıp veriyo akışına rengine kokusuna filan sınır testi alır gibi çubukla baktı da verdi bana
Merhabalar, iki ayrı kadın doğum doktoruna gittim, kasık ve bel ağrımdan dolayı, vajinal kültür yaptı ama herhangi bir sorun çıkmadı. Ama iç çamaşırımda hep açık sarı lekeler oluşuyor ve zaman, zaman kasık ve bel ağrımda devam ediyor, anlamadım bir türlü