Merhaba kızlar Bugün doktora gittim Normalde 4+ 5 ya da 4+6 haftalık hamileyim sadece tam günümü bilmiyorum Çünkü biraz Yumurtam geç çatladı bu ay. En son 23 Mart'ta regl olmuştum daha sonra ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama zamanımın yaklaştığı gün (pik zamanı) 14 Nisan gözüküyordu 17 Nisan'da testle baktığımda Yumurtam çatlamıştı Ama daha önce de çatlamış olabilir yani 15 ya da 16'sında çatlamış olabilir o günleri hatırlamıyorum maalesef. Dolayısıyla muhtemel adet tarihim ya 29 ya da 30 Nisan gibi yani o tarihlerde hamile kaldım sanırım. Doktor keseme baktı alttan bakmasına gerek kalmadı karından baktı ve kesen var ama henüz çok küçük dedi 4+5 gözüküyor, büyük olasılıkla geç yumurtlama dedi. Ben de evet öyle bebim adet döngüm genelde 33 gün civarı dedim.
1-Bir anormallik gözükmüyor değil mi kızlar bilen bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi
2-Bir de hangi tarafımda kese gözüküyor sol tarafta mı sağ tarafımda mı sornayı unyttum doktor 1 ay sonra gel dedi . Bilen varsa yazarsa sevinirim.
3- son olarak sizin bu zamanlarınızda kese görünmüş müydü kullanılan makine ile mi alakası var Mesela Pazartesi günü başka bir Doktora kontrole gitsem alttan bakmaya çalışsa üstten baktırabilir miyim yani karından Çünkü bu doktor karından gör
Kimse yok mu acaba nasıl görünüyor kızlar boyutu iyi mi haftasona göre hangi tatafa yerleşmiş sol mu